Jeste boja sezone, ali nije za svakoga: Darija Kisić iznenadila modnim iskorakom koji baš svi komentarišu FOTO

Jeste boja sezone, ali nije za svakoga: Darija Kisić iznenadila modnim iskorakom koji baš svi komentarišu FOTO

Autor: | 06/06/2023

0

Darija Kisić, u skladu sa svojom profesijom i pozicijom, preferira elegantan, uglavnom poslovni stil odevanja. Ponekad je ozbiljan i strog, ponekad opušten, ali uvek na visokom nivou. Navikli smo da je viđamo u nenametljivim bojama s kojima se sve slaže – bela, crna, teget... Ipak, ministarka za demografiju i brigu o porodici nekad ume i malo da “iskoči iz koloseka”.

Boško Karanović

 

Modni iskorak napravila je i nedavno, dok je učestvovala na konferenciji “Žensko preduzetništvo - presek stanja i mogućnosti za osnaživanje”, održanoj u “Dorćol Platz-u”.

Ministarka i ugledna doktorka odlučila se za zeleni sako, kojim je u ovaj inače ozbiljan događaj unela i malo prolećnih nota. Održala je još jednu lekciju i ponovo pokazala da je jedna od najbolje sitlizovanih javnih ličnosti, a o njenom besprekornom ukusu izlišno je i govoriti.

Pročitajte: Da li se ovako ide na sastanak s predsednikom? Modno izdanje Darije Kisić ne prestaje da se komentariše FOTO

ATA Images

 

Ovog puta gospođa Kisić je izabrala sako sa dvorednim kopčanjem, klasik u modernom duhu i trendi nijansi. Ispod njega se nazirala crna majica, a oko vrata diskretna ogrlica sa priveskom. Sve je bilo na visini zadatka, pa nije ni čudo što je autfit pokrenuo lavinu komentara u kojima prednjače komplimenti. Nešto slično desilo se i pre nekoliko nedelja, kada je sve prisutne oduševila nežno roze blejzerom.

Pročitajte: Ćerka Darije Kisić proslavila 19. rođendan - Zanosna Tina pred važnom odlukom, najnovija fotografija zapalila Instagram

ATA Images

 

Određeni zeleni tonovi odlično stoje plavokosim damama, što Darija odlično zna. Već smo je viđali u nekim komadima, kao što je, na primer, bila jedna rolka u petrolej nijansi. Zelena nije samo vesnik proleća i simbol rađanja novog života, već osobama koje je vole uliva optimizam, a njihovoj okolini – pozitivnu energiju. Ujedno ima i moć da nas smiri, opusti, da nam popravi raspoloženje i uspostavi harmoniju između glave i srca. Naravno, otkriva i našu povezanost sa prirodom.

Stručnjaci za boje ističu da zelena “promoviše” dobre međuljudske odnose, pre svega porodične i prijateljske, jer emituje posebnu toplinu. A pošto je Darija Kisić ministarka za brigu o porodici, nekako je bilo i logično da je “pronađe” baš ova nijansa.

ATA Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karnović

Slične Vesti