Trudnica u opuštenom izdanju: Ana Ivanović istakla stomak jednostavnim stajlingom FOTO

Trudnica u opuštenom izdanju: Ana Ivanović istakla stomak jednostavnim stajlingom FOTO

Autor: | 02/03/2023

1

Trudna Ana Ivanović oduševila stajlingom

„Zahvalna, uzbuđena, srećna... Tako se osećam u poslednje vreme“, napisala je Ana Ivanović pored fotografija na kojima izgleda kao ikona stila iz prestižnih svetskih modnih magazina. A da izgleda kao supermodel, u to nema sumnje. Čak i u sedmom mesecu trudnoće.

Pročitajte: Luka, Leon i... Otkriven pol trećeg deteta Ane i Bastijana

Instagram

 
 

Nekadašnja teniserka i jedna od najlepših sportistkinja sveta provodi poslednje dane zime u gradiću Vestendorfu, nedaleko od Kicbila, u austrijskoj pokrajini Tirol. U tom idiličnom kraju Ana i njen suprug Bastijan Švajnštajger nedavno su priveli kraju radove na novoj kući, pa sad mogu da uživaju u snežnim čarolijama sa sinovima Lukom i Leonom, koji će uskoro dobiti društvo.

Pročitajte: Sve je spremno za dolazak trećeg deteta - Zavirite u prelepu planinsku kuću Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera FOTO

Instagram

 
 

Ove romantične slike nastale su u spavaćoj sobi. U modernom je stilu, bez previše detalja, a bež paleta unosi u prostoriju toplinu i mir. U prvom planu je, naravno, zanosna Ana, koja apsolutno blista u trećoj trudnoći. Jednostavna bela majica i farmerke samo su potvrdili ono što smo pomenuli na početku priče – da izgleda kao modna ikona.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Natural Performance promo

Slične Vesti

Najnovije vesti