Dečak ili devojčica? Narodna verovanja kažu da će Ana Ivanović dobiti...

Dečak ili devojčica? Narodna verovanja kažu da će Ana Ivanović dobiti...

Autor: | 23/02/2023

0

Treće dete Ane Ivanović moglo bi da bude ovog pola

Ana Ivanović uživa u svakom trenutku drugog stanja, što otkriva i osmeh koji joj ne silazi sa lica. Iako već u poznoj trudnoći, lepa Beograđanka je vrlo aktivna i u stalnoj je vezi sa pratiocima na društvenim mrežama, koje često oduševljava svojim kulinarskim majstorijama.

Pročitajte: Trudna Ana Ivanović pozirala u haljini koju će buduće mame i punije dame obožavati - Pogledajte kako joj stoji FOTO

Instagram

 

Nemački mediji, sa kojima se nedavno družila na promociji njene kozmetičke linije u Minhenu, konstatovali su da bi bilo lepo da posle dva dečaka dobije devojčicu. Ana je diplomatski odgovorila da pol nije toliko važan, već da beba pre svega bude zdrava. U svakom slučaju, i ona i njen suprug Bastijan Švajnštajger neizmerno se raduju pojačanju.

Pročitajte: Sve je spremno za dolazak trećeg deteta - Zavirite u prelepu planinsku kuću Ane i Bastijana FOTO

Instagram

 

Treće dete Ane Ivanović svi sa nestrpljenjem iščekuju

No, ako je verovati starinskim pričama i procenama, ovog puta nekadašnja teniska zvezda ima lepe šanse da dobije ćerku. Tako bar izgleda, kažu iskusne gospođe koje detaljno analiziraju njeno lice i stomak, pa na osnovu toga ostavljaju komentare. Prognoze daju na osnovu narodnih verovanja i, mora se priznate, često umeju da pogode. Na primer, ako je stomak u višem položaju, to znači da je u njemu devojčica. Ako je lice „punije“ nego što je bilo u prethodnoj trudnoći, to je takođe znak da bi trebalo da pripremite više roze garderobe.

Pročitajte: Ogromna radost - Ana Ivanović trudna po treći put

Profimedia

 

Ana se samo zagonetno smeška, jasno je da uživa, da jedva čeka da ponovo postane mama i da želi da sve protekne u najboljem redu, a ubrzo ćemo saznati da li su „prognozerke“ bile u pravu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Brax

Pročitajte još

Najnovije vesti