Ivanka ima samo godinu dana i najlepši stajling koji ćete ove godine videti na moru: Ćerka Nine Janković mala modna ikona (foto)

Ivanka ima samo godinu dana i najlepši stajling koji ćete ove godine videti na moru: Ćerka Nine Janković mala modna ikona (foto)

Autor: | 12/08/2022

1

Ćerka Nine Janković modna ikona (foto)

Nina Janković i njen suprug Mateja Dičić u skladnom su braku već osam godina i ponosni su roditelji sina Vukašina i ćerke Ivanke, koja je u maju proslavila prvi rođendan. Posle brojnih poslovnih obaveza par je odlučio da se u avgustu uputi na odmor, što je ujedno prvo letovanje njihove neodoljive devojčice.

Pročitajte: Zajedno do kraja sveta i nazad - Nina i Mateja Dičić u Parizu proslavili osmu godišnjicu braka (foto)

Instagram

 

Iako se relativno skoro porodila, Nina u kupaćem kostimu izgleda besprekorno. Na visini zadatka je i mala Ivanka čiji nas je stajling oduševio. Mama i ćerka nisu zaboravile ni šešire, omiljeni asesoar leta, a svaka ga je ponela u skladu sa svojom kombinacijom.

Pročitajte: „Moja mala devojčica puna je velikih želja“ - Nina Janković objavila prvu fotografiju ćerke Ivanke

Instagram

 

Lepa glumica je za sunčani dan na moru odabrala pareo u boji slonovače i jednodelni ciklama kostim koji je pravi izbor ako treba prikriti potencijalne nedostatke.

Pročitajte: Mateja, Nina, Vukašin i Ivanka - Ovde stanuje preslatka porodica Dičić (foto)

Instagram

 

Izgleda da je i pored šeširića Ivanki više prijao boravak u hladu, pa je u maminom naručju dremnula ne ispuštajući cuclu. 

Instagram

 

Komentari (1)

Loading
Danica 23:16 12.08.2022
Odgovori

Predivna Nina i njena decica , lutke žive ! Posebno malena Ivanka , svaka čast za ime , staro i zaboravljeno .

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti