Pometnja u Palati pravde: Jelena Karleuša iznenadila stajlingom, na suđenje stigla u ravnoj obući i bez brushlatera (foto)

Pometnja u Palati pravde: Jelena Karleuša iznenadila stajlingom, na suđenje stigla u ravnoj obući i bez brushlatera (foto)

Autor: | 04/05/2022

1

Stajling Jelene Karleuše napravio pometnju na današnjem suđenju

Jelena Karleuša jutros se pojavila na ročištu u Palati pravde, a u prvom planu nije bio razlog što se našla pred sudijom, već, kao uvek, njen stajling. Ovog puta odlučila se za nešto ležerniji i jednostavniji autfit, ali, ako ste mislili da je odustala od provociranja, prevarili ste se.

Pročitajte: Bila je zakleta plavuša, a onda je prešla u tabor brineta - Da li je ovo najdrastičnija promena Jelene Karleuše (foto)

Ata Images

Svetloplava haljina ispratila je svaku liniju tela, tu su bile i naočare za sunce, „Diorova“ tašna i bež baletanke, koje su nas malo iznenadile jer nismo navikli da JK viđamo u ravnim cipelama... Samo jedna stvarčica je nedostajala – brushalter. No, pošto je u Palati pravde morala da se pojavi u jutarnjim satima, verovatno se malo uspavala i zaboravila ga kod kuće.

Pročitajte: Nije mu ostala dužna - Jelena Karleuša uzvraća Dušku istom merom

Ata Images

Komentari (1)

Loading
Olja 16:20 04.05.2022
Odgovori

Ovo sa ovim brusem sto vire bradavice je stvarno dno dna a ide u sud.Jadno skroz cak i za nju

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti