Nije po bontonu: Svi komentarišu postupak Dragane Mirković, zapušila usta dežurnim modnim kritičarima

Nije po bontonu: Svi komentarišu postupak Dragane Mirković, zapušila usta dežurnim modnim kritičarima

Autor: | 22/10/2021

2

Stil Dragane Mirković jedni vole, drugi kritikuju, ali o ovome se priča samo tako 

Nemamo priliku da folk-zvezdu Draganu Mirković često sretnemo u Srbiji, još ređe je gost neke informativne emisije, ali je dolaskom u Jutarnji program TV „Prva“ napravila izuzetak.

Pročitajte: Rođenu sestru Dragane Mirković već znate, ali ovu lepoticu do sada nikada niste videli (foto)

Promo

 

U razgovoru sa voditeljskim parom Marijanom Tabaković i Filipom Čukanovićem otkrila je da boravak u rodnom kraju koristi za što intenzivnija viđanja sa porodicom, za koju je jako vezana, ali i za druženja sa prijateljima i kolegama.

Pričala je i o životu u Austriji, gde poseduje zamak, ističući da na materijalne stvari ne obraća pažnju. Najvažnije joj je, kaže, da su njeni najmiliji zdravi i srećni.

Pročitajte: Ispovest Dragane Mirković koja je podigla prašinu, pevačica otkrila kome smeta na estradi

Promo

 

Iako često na meti kritike dežurnih modnih komentatora, Dragana Mirković je ovog puta vrlo uspešno prošla „test“. Svedenu, a istovremeno elegantnu teget haljinu, upotpunila je tek jednim modnim detaljem – teget ešarpom sa raznobojnim srcima, i tako zaslužila sve pohvale za stajling.

Odluku da ne skida naočare za sunce obrazložila je bez imalo sujete:

‒ Ne zamerite zbog naočara, trudila sam se da budu što providnije i što pristojnije. Ipak sam ja dama u godinama. (smeh) Imam 53 godine i moram priznati da sam jako nesigurna u jutarnjim časovima. Mada je mojoj publici to apsolutno nebitno, kao neko ko ih voli i poštuje ne bih želela da te ljude razočaram svojim izgledom.

 

Komentari (2)

Loading
Lavica 19:23 22.10.2021
Odgovori

Lijepa si Dragana, godine svakome idu, bitno je da nista ne boli ! Stari gosposki , dostojanstveno, nemoj se nagrditi botoksima , operacijama ! Ne plastificiraj se kao pojedini ! Svako doba ima svoje ljepote, samo ih treba naci ! To ti kaze zena od 58 !

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti