Za Danicu Drašković godine su samo broj: Ovako uske pantalone ne usuđuju se da ponesu ni mnogo mlađe žene (foto)

Za Danicu Drašković godine su samo broj: Ovako uske pantalone ne usuđuju se da ponesu ni mnogo mlađe žene (foto)

Autor: | 27/09/2021

4

Žena Vuka Draškovića privukla veliku pažnju

Ako je suditi izgledu Danice Drašković malo ko bi pretpostavio da će u novembru napuniti 76. godina. Žena Vuka Draškovića, književnika i političara, odaje utisak energične žene koja odlično zna šta hoće.

Besprekoran modni izraz, kojim je oduvek mogla da se pohvali, i dalje je krasi. U to smo se uverili i na nedavno održanoj reviji Verice Rakočević gde je, budući da je ne viđamo često na javnim dešavanjima, privukla veliku pažnju prisutnih.

Komentarišući novu kolekciju za jesen-zimu, pod nazivom “Eskapizam – više od mode”, Verica Rakočević je istakla:

Pročitajte: Da li je moguće da ove vitke noge gaze osmu deceniju - Poznatoj dami uspelo je nemoguće, zaustavila je vreme

Petar Đorđević

 

- Eskapizam je bekstvo od štancovanih, konfekcijskih izdanja žene, od hiljada kloniranih kopija koje hodaju planetom.

Stil koji neguje žena Vuka Draškovića najbolje ilustruje šta je njena prijateljica želela da poruči. Bela svilena bluza, crni sako i uske pantalone, elegantne crno-bele cipele i vanvremenski biseri u njenom slučaju dovoljni su za modnu kombinaciju koja zaslužuje sve pohvale.

Pročitajte: Riblja Čorba održala koncert u Areni pred 15.000 fanova

Petar Đorđević

 

- Ja mislim da je najveći ženski atribut posebnost - izjavila je jednom prilikom vodeća srpska dizajnerka i to bi, ujedno, bio atribut koji najbolje opisuje gospođu Drašković.

- Danica je moja višedecenijska drugarica. Iako neki smatraju da se družimo iz koristi, jedina korist koju imamo jedna od druge je što “visimo” po restoranima i što ona jednom meni plati ručak, drugi put ja njoj -  pojasnila je Verica.

 

 

Komentari (4)

Loading
Nale 12:53 29.09.2021
Odgovori

Danica Draskovic i u ovim godinama izgleda kao BOMBA ! Lepa, šarmantna, zavodljiva i elegantna, uvek pleni poglede oba pola. Ona svoju svezinu nosi u genima.

hellomagazin.rs hellomagazin