Koliko morate biti zgodni da biste poneli ovu haljinu?! Milena Vasić se usudila! (foto)

Koliko morate biti zgodni da biste poneli ovu haljinu?! Milena Vasić se usudila! (foto)

Autor: | 07/09/2021

4

Haljina Milene Vasić oduševila, žene joj skidaju kapu!

Kažu da su godine samo broj, a i dame se ne pitaju koliko su svećica ugasile na poslednjoj rođendanskoj torti. Međutim, kada neko ima zategnuto telo poput Milene Vasić, onda njoj u prilog ide činjenica da ima 44 godine i da je rodila troje dece. Poznata glumica priznaje da se vodi devizom „u zdravom telu zdrav duh“, pa se u slobodno vreme posvećuje fizičkim aktivnostima. Za dobru zabavu ne treba joj mnogo, ponekad čak ni društvo, dovoljna joj je daska za sup. Tokom većeg dela leta boravi na Savi i Dunavu.

Pročitajte: Milena Vasić ima troje dece, 44 godine i telo zategnuto kao struna, ovo je njena tajna

Luka Šarac

 

 ‒ Vožnju na dasci svojevremeno sam probala na moru i oduševila se. Brzo sam ušla u štos jer ova aktivnost ne zahteva specijalnu pripremu, niti vrhunsku kondiciju. Najvažnije je uspostaviti ravnotežu i pronaći fokus, gleda se napred, nikada dole. Balans se na početku postiže blago savijenim kolenima, a onda čitavo telo radi za tebe jer je svaki mišić maksimalno angažovan ‒ rekla je svojevremeno Milena za HELLO!. 

‒ Što se tiče linije, ne mogu da kažem da je ovo sve čime se bavim. Idem na plivanje, vozim bicikl, a pešačenje mi je glavna stavka. Trudim se da svakog dana pređem najmanje 10.000 koraka, aplikacija koju imam na telefonu revnosno me opomene ako ne ispunim normu.

Pročitajte: Sa Jugom Radivojevićem dobila je Lava, a evo kako izgleda sin Milene Vasić iz prvog braka

Kada se sve sabere rezultati ne mogu da izostanu. Telo zategnuto kao struna, ni gram viška kilograma i haljina koja ostavlja bez daha. Mnogo mlađe pripadnice lepšeg pola sigurno se ne bi odvažile da obuku haljinu sa ovako dubokim izrezom na leđima i pokažu struk, ali ne i naša sjajna glumica. 

Haljina Milene Vasić pokupila je pregršt pozitivnih komentara, a duplo više stiglo ih je na račun izgleda lepe glumice. Zaista, svaka čast! 

Komentari (4)

Loading
djole 22:43 07.09.2021
Odgovori

Ženi koja vodi računa o sebi, a već joj je pomogla majka priroda, pristaje sve što obuče. Dakle, najteže je steći naviku o vođenju računa o sopstvenom zdravlju i izgledu. Ova dama zna kako to postići.

Mona 11:24 08.09.2021
Odgovori

Sudeći prema objavama na Instagramu, Milena je stalno na putovanjima i dosta se bavi sobom.To što je rodila troje dece ne znači da joj treba dati medalju, jer to je najlakše.Treba se njima baviti, a to zahteva i vreme i trud, a čini mi se da ona živi kao tinejdžerka.

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti