Pipa Midlton oduševila stajlingom, svi bi ovako na trčanje (foto)

Pipa Midlton oduševila stajlingom, svi bi ovako na trčanje (foto)

Autor: | 05/08/2021

0

Trenerka Pipe Midlton trenutno je najtraženiji komad garderobe širom sveta. Verovali ili ne i to se događa. Umesto skupocenih haljina, cipela i tašni, žene širom sveta žele da u svom garderoberu poseduju baš isti model trenerke kao mlađa sestra vojvotkinje od Kembridža, koja je u martu sa izabranikom Džejmsom Metjuom dobila drugo dete, naslednicu Grejs

Uvek nasmejana i u dobroj formi, Pipa Midlton letnje dane provodi na svežem vazduhu u dugim šetnjama, a kada joj obaveze oko mališana dozvole, najbolji lek za stres pronalazi u trčanju. Oprema joj je i te kako važna, a ovog puta njen izbor oduševio je žene širom sveta. 

Pročitajte: Prizor koji topi srca - Pipa Midlton u šetnji sa naslednicom

„U poslednje dve godine, porodični život i majčinstvo oduzeli su mi veliki deo slobodnog vremena, ali trčanje i fitnes još su deo moje nedeljne rutine, ali ne na nivou kao pre. Još imam ciljeve za budućnost i izazove koje bih htela da prihvatim, pa sam ih zadržala na spisku stvari koje bi trebalo da uradim i na koje se vraćam kada za to dođe vreme, uključujući maraton u Njujorku“, napisala je Pipa na svom profilu na „Instagramu“ i time potvrdila da su pojačani treninzi u poslednje vreme posledica njene želje da se vrati u formu kao pre i da, ukoliko joj obaveze dozvole, istrči trku bez problema.  

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti