Udobno, elegantno i efektno: Modu sa ulica Njujorka Katarina Radivojević donela u Beograd, jedan detalj svi komentarišu

Udobno, elegantno i efektno: Modu sa ulica Njujorka Katarina Radivojević donela u Beograd, jedan detalj svi komentarišu

Autor: | 21/06/2021

0

Stil Katarine Radivojević mnoge dame će iskopirati tokom letnjih dana...

Glumica Katarina Radivojević poslednjih godina retko daje intervjue, još ređe se može sresti na gradskim dešavanjima, pa ne čudi što svako njeno pojavljivanje izaziva veliku pažnju.

Za razliku od mnogih žena koje posle četrdesete učestalo počnu da se druže sa estetskim hirurzima, Katarina taj problem nema. Po svemu sudeći drži se principa „kako priroda kaže“ i ‒ podjednako je lepa kao što je pamtimo.

Pročitajte: Katarina Radivojević - Glasine o mom “neobuzdanom temperamentu” dobrim delom su preuveličane

Boško Karanović

 

Uska letnja haljina koju je izabrala za jedan gradski događaj istakla je njenu vitku liniju koju, kako nam je pre nekoliko meseci otkrila u razgovoru za HELLO!, održava tako što vozi bicikl ulicama Njujorka koji joj je postao druga kuća.

Izgleda da je od Njujorčanki usvojila i nonšalanciju u odevanju, pa se umesto visokih potpetica opredelila za udobne ravne papuče, a za asesoar je odabrala praktičnu pletenu korpu u koju je spakovala neophodne sitnice.

Pročitajte: Holivudski povratak - Stil Katarine Radivojević svi komentarišu (foto)

Boško Karanović

 

Na pitanje šta su joj donele četrdesete u koje je nedavno zakoračila, odgovorila nam je:

‒ Donele su mi izvesnu dozu ozbiljnosti, kao i slobodu da se bavim još nekim poslovima osim glumom. Pre nekoliko godina ušla sam u producentske vode, a u Njujorku sam okupirana i obavezama koje nemaju veze sa javnim źivotom. Godine su mi, eto, pomogle da otkrijem koliko sam svestrana. Lepo mi je i u tome uživam.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti