Neočekivano izdanje Ivane Dudić, svi komentarišu: Ona je zaljubljena do ušiju (foto)

Neočekivano izdanje Ivane Dudić, svi komentarišu: Ona je zaljubljena do ušiju (foto)

Autor: | 20/04/2021

0

Stil Ivane Dudić – raspoloženje, najbolji modni savetnik

 

‒ Ako sam raspoložena, rado ću obuti čizme i obući kratku suknju. U suprotnom, neće mi pasti na pamet ta kombinacija ‒ izjavila je u jednom intervjuu Ivana Dudić, pojašnjavajući kako njena trenutna osećanja utiču na izbor garderobe za neki važan događaj. Najnovije fotografije mlade glumice, koje su nastale uoči premijere predstave „Baal“, poručuju da joj u ovom periodu sve ide naruku.

Boško Karanović

 

Zvezda serija „Urgentni centar“, „Istine i laži“, „Ubice mog oca“, „Crveni mesec“ i mnogih drugih televizijskih ostvarenja važi za jednu od najzgodnijih glumaca, a ona sama priznaje da lepota može da bude mač sa dve oštrice.

‒ U većini slučajeva dobar izgled može da odmogne u ovom poslu. Imala sam kasting za jednu seriju i pitam reditelje, pošto nisam prošla, šta se dešava. Odgovor je bio: „Mnogo si lepa za ovu ulogu“.

Pročitajte: Ivana Dudić otkriva svoju beauty rutinu - Zahvaljujući ovom šamponu imam dugu, bujnu i zdravu kosu

 

 

Iako joj nije strano da se u javnosti pojavi u pripijenoj haljini ili sa dubokim dekolteom, Ivana kaže da za svečanosti ili poslovne sastanke najradije bira odelo. Sako i pantalone su, po njenom mišljenju, nepogrešiv izbor.

‒ Možda će zvučati kao kliše, ali mislim da ljudi na pogrešnom mestu traže seksepil. On se ne nalazi u parčetu materijala, već dolazi iznutra. 

Boško Karanović

 

Duga, talasasta kosa odavno je postala Ivanin zaštitni znak, a trendovi joj idu naruku.

‒ Moja kosa je prirodno razbarušena i ne obuzdavam je. Samo je operem, osušim prirodno i, što je vrlo bitno, stavim arganovo ulje.

Glumica, koja će u julu napuniti trideset godina, priznaje da ni šminkanju ne posvećuje previše vremena.

‒ Retko se šminkam. Iskrena da budem, i ne znam da se našminkam. Umem samo da stavim puder, maskaru i da iskonturišem lice. Volim da je sve svedeno i uvek glasam za „no makeup“ izgled.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još