Merjem Uzerli je sultanija i kraljica, ali i savršeno obučena moderna žena

Merjem Uzerli je sultanija i kraljica, ali i savršeno obučena moderna žena

Autor: | 21/01/2017

0

Jedna od najpopularnijih, a možemo reći i najvoljenijih stranih glumica u Srbiji je svakako Merjem Uzerli. Ona je obožavana i omražena sultanija Hurem, ali i divna junakinja realne priče sopstvenog života kroz koji korača sa osmehom.

Mnogi i ne znaju da je pre nego što je uspela da pronađe posao kao glumica, lepa Merjem za život zarađivala radeći u jednom kol centru, kao konobarica, prodavačica, delila čokolade u kostimu Deda Mraza... Ali nikada nije odustala od svog sna da jednog dana postane glumica.

Merjem će ove godine u avgustu napuniti 34 godine, ali njena harizma i šarm je čine mnogo mlađom te je prava mama-drugarica svojoj ćerki Lari koju je dobila iz burne i tragične veze sa turskim plejbojem Kanom Atešom.

- Istina je da sam zbog depresije pokušala da skočim sa balkona svoje hotelske sobe, ali su me u poslednjem trenutku sprečili u tome. Bilo je strašno. Jednostavno sam želela da okončam sve. Da budem uništena, da umrem, htela sam da se ubijem kako bih se konačno oslobodila - rekla je Mejem nakon što ju je verenik terao da se oslobodi deteta i da zaboravi na sve.

- Rekao mi je: Ja već imam dvoje svoje dece i treće mi ne treba. Moraš da abortiraš! Uostalom, zar ne misliš da je tako najbolje za oboje. Pomisli samo šta će novine pisati. Reći će da si napustila seriju zbog trudnoće, da si lagala. Ova beba će sve upropastiti. Abortiraj, to danas svi rade!

Ipak, Hurem nije odustala, nije se predala i od februara 2014. kada je u njen život ušla Lara, ona se promenila i ponovo vratila osmeh na lice.

Picnic in the Supermarket ??????????❤️?❤️... ??

A photo posted by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on Jan 21, 2017 at 10:28am PST

Danas je lepša nego ikada, punom parom radi posao koji je čitavog života volela - glumi, ali se bavi i kozmetičkim preparatima, naporno trenira i svima daje do znanja da je ona izreka: "Što te ne ubije, to te ojača" u njenom slučaju tačna.

Ovo je savršena sultanija 21. veka i njen stil je inspiracija za ove ledene januarske dane...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: Merjem Uzerli