Kada žena zna: Ilda Šaulić u haljini koja govori hiljadu reči

Kada žena zna: Ilda Šaulić u haljini koja govori hiljadu reči

Autor: | 31/01/2017

0

Iako smo ovih dana zapljusnuti svečanim toaletama sa crvenih tepiha iz Holivuda, kao i sjajnim revijama sa Nedelje mode u Parizu koje ostavljaju bez daha, čini se da zaboravljamo da kod nas postoje oni i one koji stvaraju modele koji su po mnogo čemu i lepši i glamuroznijih od svih tih svetskih.

Ilda Šaulić važi za ženu koja i te kako zna da izabere haljinu, komplet, pa i sasvim običan autfit za šetnju po parku, ali je njen izbor uglavnom okrenut domaćim dizajnerima i modnim ateljeima.

I ovoga puta Ilda je izabrala haljinu modnog ateljea Tijane Todorovć, u kojem se oblače mnoge naše poznate dame. Haljina je krojena tako da naglasi punu ženstvenost, naglasi struk, a ipak ne otkrije gotovo ništa.

Naravno, kao što smo već pisali, dužina koja se vraća na velika vrata - tik ispod kolena, uz odgovarajuće cipele sa visokom potpeticom je pun pogodak.

A photo posted by Ilda Saulic (@ildasaulic) on Jan 31, 2017 at 10:04am PST

Igra nude i crnih razigranih tribala na haljini, je provokacija koja je postignuta sjajnim izborom materijala, a rukav koji prekriva laktove, posebno naglašava lepotu ženske ruke. Elegancija i prefinjenost postignuti su na jednostavan i vrlo efektan način.

Inače, ovo nije prva haljina koji je Ilda potražila u ovom modnom ateljeu, ali je svaka kao da je krojena upravo za nju i njen specifičan stil.

Bez obzira da li se radi o glamuroznoj i svečanoj dugoj haljini ili pak zavodljivoj mini haljini, svaka kreacija je stvorena da naglasi ženstvenost i seksepil, ali da u isto vreme ne podlegne vulgarnosti i kiču koji su tako svojstveni današnjoj "modi".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. hello/arhiva
Tagovi: ilda šaulić