Princeza je princeza: Adel odgovorila zlobnicima koji su je uporedili sa Fionom iz Šreka (video)

Princeza je princeza: Adel odgovorila zlobnicima koji su je uporedili sa Fionom iz Šreka (video)

Autor: | 04/03/2017

0

Stil britanske pevačice Adel su posle 59. dodele nagrada Gremi mnogi uporedili s crtanim likom Fione iz serijala "Šrek".

Na meti kritika našla se zelena Givenchy haljina iz kolekcije visoke mode koju je Adel nosila na Gremijima jer podseća na stil Fione iz Šreka.

- Da li je Adel pozajmila ovu haljinu od Fione iz Šreka? ili Kako je moguće da izgleda savršeno čak i kada nosi Fioninu haljinu? - samo su neki od takvih komentara.

Polomila statuu i jedan deo dala Bijonse: Adel velika pobednica na dodeli Gremi nagrada

Društvenim mrežama počele su da se širiti poređenja slavne jevačice i Fione kojoj je u serijalu glas pozajmila Kameron Dijaz, pa je Adel komentarisala čitav slučaj tokom svog koncerta u Pertu.

- Nije me ...  briga. To je bila Givenchy haljina, otkrila je Adel pošto je s publikom podelila da su joj i na Gremijevskom crvenom tepihu govorili kako se obukla kao Fiona.

- Vežbala sam. Očigledno je da sam punija dama i da volim mnogo da jedem, ali vežbala sam dva puta dnevno da uđem u tu haljinu jer je bilo vrlo uska - dodala je pevačica.

Britanska zvezda ne mari za zle jezike na Internetu, a već je u nekoliko navrata priznala da se ne opterećuje onime šta ljudi pišu po društvenim mrežama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: adel