Retro šik na moderan način: Severina u svili, s malo čipke i pink krzna

Retro šik na moderan način: Severina u svili, s malo čipke i pink krzna

Autor: | 28/11/2017

0

Pevačica koju rado sluša čitav region, odavno je pokazala da joj skoro svaka modna kombinacija sjajno pristaje, jer je ona iznese na svoj jedinstven način uz harizmu i seksepil koji neosporno poseduje.

Ovoga puta se pojavila na modnoj reviji jednog popularnog brenda obučena u vintidž maniru, ali na jedan potpuno moderan način.

Romantična silena haljinica-spavaćica ciklama boje, s tankim bretelama, obogaćena crnom čipkom na rubovima dekoltea i oko kolena, delo luksuznog brenda donjeg rublja Palmers, bio je odličan izbor trendi Severine za ovaj retro-urbani šik.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Nov 28, 2017 at 4:00am PST

Strap sandale s potpisom slavnog italijanskog dvojca Dolce&Gabbana karakteristične su po mnoštvu crnih kaišića i aplikacijom vetačačkih ruža i cirkona na peti, a pevačica ih je kombinovala sa popularnim čarapicama od tila sa tačkastim uzorkom...

A post shared by Cover Style (@cover_hr) on Nov 28, 2017 at 6:23am PST


Bundica ružičaste boje, od veštačkog krzna s potpisom Stelle McCartney, dala je pečat čitavom retro autfitu, posebno kada bi ležerno pala i otkrila ramena.

Koketiranje s modnim stilovima i trendovima Severini zaista ide od ruke, te ma šta obukla, na njoj to deluje uzbudljivo i drugačije.

hellomagazin.rs/m.g. hello/arhiva
Tagovi: severina

Pročitajte još