Nataša Vojnović ima 38 godina ali je i dalje je jedna od najlepših žena sveta

Nataša Vojnović ima 38 godina ali je i dalje je jedna od najlepših žena sveta

Autor: | 14/12/2017

0

Među svetskim modnim zvezdama nalazi se i ona, manekenka iz Brčkog, Nataša Vojnović (38) koja se pojavljuje u januarskom broju "Instyle" magazina. Na novim fotografijama izgleda odlično, a u intervjuu otkriva zanimljive detalje saradnje sa Karlom Lagerfeldom.

Nove slike su i dokaz da je Nataša koja se duže od dve decenije bavi manekenstvom, rođena za poziranje. Činjenicu da je 22 godine u modi i da sarađuje sa vodećim brendovima, poput modnih kuća "Balenciaga" i "Chanel" navodi i "Instyle".

U novom broju Nataša predstavlja elegantne kombinacije i priseća se prvog sastanka sa Karlom Lagerfeldom.

"Nije bio zadovoljan mojim slikama, pa mi je rekao da dođem ponovo oko ponoći kako bismo snimili nove", ispričala je Nataša koja je kasnije postala muza slavnog dizajnera i kreativnog direktora kuće "Chanel" .

Na ponovonom viđenju potrudila se da impresionira Lagerfelda i uspela je u tome.

- Otišla sam tamo sa ciljem da pokažem ko sam. I Karl je želeo da se poigramk tom idejom - dodala je Nataša koja je sarađivala i sa Stelom Makartni, Iv Sen Loranom, brendovima "Aquascutum", "Blumarine", "Gucci", koja je krasila naslovne strane vodećih modnih magazina i koja je bila i ostala jedna od najlepših žena sveta.

A post shared by STOJ (@stojb) on Dec 7, 2017 at 10:43am PST

Nataša radi i danas istom merom kao i ranije. Njen modni potencijal je nepresušan, a autentičnost koji donosi ne gubi na značaju.

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: natasa vojnovic

Najnovije vesti