Ilda Šaulić u savršenom novogodišnjem izdanju - glamurozno crveno i crno

Ilda Šaulić u savršenom novogodišnjem izdanju - glamurozno crveno i crno

Autor: | 27/12/2017

0

Lepa pevačica Ilda Šaulić važi za damu koja nepogrešivo bira odeve komade, ne zalazi u kič i vulgarnost i odećom iskazuje svoju ličnost na glamurozan, ali i sofisticiran način.

Jednostavna i efektna kombinacija dve klasik boje, crvene i crne, koje su pun pogodak za bilo koju vrstu slavlja, učiniće da izgledate neodoljivo, posebno ako su materijali od kojih su odevni komadi izrađeni, somot, saten ili čipka.

Ilda zna kako da naglasi ženstvenost i seksepil ne otkrivajući previše, naglasivši liiju peščanog sata uz pomoć kratkog blejzera koji se kopča na efektan način. Time se linija tela još više vizuelno izdužuje, struk izgleda uži, a zbog visine kopče i noge vam izgledaju duže i vitkije.

Čipka na haljini na obrubu dekoltea i delu koji doseže do kolena, naglašava seksepil, čineći ovu haljinu u svoj njenoj jednostavnosti, naprosto božanstvenom.

Jedini iskorak u ovoj Ildinoj kombinaciji su cipele zanimljivog printa kojima pokazuje i onu drugu stranu svoje ličnosti - pomalo divlju i neobuzdanu, ali sa merom.

Šminka naglašava oči, dok su usne i rumenilo u puderastoj nijansi koja samo daje svežinu, dok je kosa pokupljena u nisku punđu. Ovim se sva pažnja usmerava na autfit, što je u potpunosti opravdano. Ipak, ovakva kombinacija može da iznese i odgovarajući crveni ruž, koji mora biti usklađen sa vašim tenom, ali i bojom haljine.

Možda će vam ova Ildina kombinacija biti inspiracija za najluđu noć.

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on Dec 26, 2017 at 10:25am PST

hellomagazin.rs/m.g. hello/arhiva
Tagovi: ilda šaulić