Niko ne nosi večne prugice kao ona

Niko ne nosi večne prugice kao ona

Autor: | 24/01/2016

0

Mlada Kendal Džener već je naučila uspešno da žonglira između prijateljskih i poslovnih obaveza koje su svakim danom sve veće. To nimalo ne čudi, s obzirom na to da je trenutno jedan od najtraženijih modela.

Uz posao modela, Kendal paralelno zaokuplja pažnju javnosti svojim modnim kombinacijama, a najnovijim stajlingom u nizu ponovno je briljirala.

Za ručak s drugaricom i kolegicom Hejli Boldvin odlučila se za prugaste pantalone visokog struka i sivu majicu brenda Sally Lapointe, a začinila ih je belim cipelama Celine i malom Givenchy torbicom.

Ray Ban, koje su postale njen zaštitni znak, i ovoga puta nisu nedostajale.

Postojeću kombinaciju pri dolasku na aerodrom LAX Kendal je s malo detalja učinila novom. Prugastim pantalonama dodala je pripadajući sako/mantil dok je Givenchy torbicu zamenila većim modelom.

Naizgled riskantna kombinacija u znaku sivih i belih pruga na Kendal je delovala i više nego dobro.

Ako želite da znate što će biti u trendu narednih sezona, dovoljno je da bacite jedan pogled na Kendal koja s ponosom nosi titulu it devojke. Osim što je s godinama razvila odličan smisao za modu, na jednak način zna da uoči neka nova imena u svetu mode. Brend Sally LaPointe, koji stoji iza njenog prugastog odela, s radom je počeo 2010., a njegovim kreacijama ne mogu da odole ni zvezde poput Điđi Hadid i Lili Oldridž.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash hellomagazin
Tagovi: kendal džener

Pročitajte još

Najnovije vesti