Điđi, Kejt i Gaga tri gracije koje dizajneri obožavaju, a evo i zašto

Điđi, Kejt i Gaga tri gracije koje dizajneri obožavaju, a evo i zašto

Autor: | 21/03/2016

0

U nedelju 20. marta održana su Fashion Los Angeles Awards kojima su prisustvovale mnoge javne ličnosti. Pored Dženifer Lopez, Rouzi Hantington Vajtli, Bela Hadid, Alesandre Ambrosio i mnogih drugih, našu pažnju najviše su okupirale ove tri dame, pogledajte.

Glumica Kejt Hadson našla se na listi dizajnera i poznatih ličnosti na drugoj godišnjoj dodeli fashion nagrada. Tridesetšestogodišnja glumica još jednom je pokazala svoju zavidnu figuru u šik crno-belom kompletu.

Seksi glumica zalizala je lob frizuru, istakla usta crvenim karminom, usklađenim uz nokte iste boje i ponela malu metalik torbicu. Sve ovo bila je samo uvertira besprekornom August Getty kompletu, kratokoj crnoj top majici sa belim delom ispod grudi i dubokim pantalonama, koje izgledaju kao da su uokvirene suknjom.

Ne morate uvek nositi haljinu da biste izgledali ženstveno i zavodljivo, a to nam kejt Hadson savrešeno demonstrira.

Pogledajte ovu prelepu mamu:

Njena sestra možda jeste osvojila nagradu za model godine, ali to nije zaustavilo Điđi Hadid da izazove "okretanje glave" na crvenom tepihu.

Kalifornijska lepotica nosila je providnu belu Yanina Couture haljinu čiji je sastavni deo beli korset bodi.

Ovaj ruski brend postao je omiljen među zvezdama stila kao što su Eva Longorija, Kejt Hadson, Ema Roberts, Gven Stefani...

Điđi Hadid privlači pažnju gde god da se pojavi:

Lejdi Gaga nije nas ostavila ravnodušnim svojim modnim odabirom ni na ovom događaju. Pevačica koja se uvek izdvaja iz gomile, a koja je od bizarnih kombinacija prešla na dosta elagantnija izdanja odabrala je neobičnu Saint Laurent haljinu sa "čupavim" rukavima i sada već njene prepoznatljive prevelike platforme.

Plava duga kosa, bronzana šminka, bile su dovoljne da Lejdi Gaga izgleda kao nacrtana:

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash

Pročitajte još