Ona ne zna drugačije: Džesika Alba modno briljira i kada mora na sud

Ona ne zna drugačije: Džesika Alba modno briljira i kada mora na sud

Autor: | 30/03/2016

0

Trendseterka, uspešna poslovna žena, mama Džesika Alba uvek izgleda moderno i stilizovano.

Lepa tridesetčetrogodišnja glumica, nije bez razloga često glavna tema modnih kritičare i ljubitelje moda. Iako uvek nosi fashion komade i detalje po poslednjoj modi, ona svakom izdanju da "svoj pečat".

Sin City zvezda je prošetala je Njujorkom u kežual/elegantom izdanju. Glumica je kombinovala Bassike belu retro košulju na tufne, svoje DL1961 Premium Denim tamne farmerke pocepane na kolenima, bele trendi patike koje je ubrzo zamenila cipelama iste boje sa debelom drvenom petom, dugačak roze kaput i crnu Rebecca Minkoff trendi torbu.

Kako lepoj glumici ne treba puno šminke i ovog puta se odlučila za nude varijantu, dok je kosu sa blagim "talasima" pustila da leprša.

Savršena kao i obično!

Inače, Džesikino pojavljivanje u Njujorku usledilo je nakon što se njena Honest Company  ponovo susrela sa tužbama. Prema rečima stranih medija tužba je podneta zbog tvrdnje da kompanija lukavo koristi marketing da plasira svoje proizvode. U optužnici stoji da je lažno reklamiranje korišćeno za deterdžente, sapune i druge slične predmete, dok kompanija čiji je Alba suvlasnik tvrdi da proizvodi ne sadrže јаке hemikalije i snažno je demantovala ove optužbe.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash

Pročitajte još

Najnovije vesti