Ovo su tajne seksepila Sofije Vergare

Ovo su tajne seksepila Sofije Vergare

Autor: | 02/04/2016

0


Jedna od najseksepilnijih žena sveta, Sofija Vergara, na svim važnijim društvenim događanjima blista u glamuzornom stilu koji čine raskošne, ali i provokativne haljine skrojene da bi se poseban naglasak stavio na njene raskošne atribute.

Ona je svojim dosadašnjim odabirom večernjih toaleta pokazala da ne preferira određenu boju već svu pažnju posvećuje kroju haljina koje dodatno ističe njenu figuru.

Vrlo često Sofija naglasak stavlja na dekolte na koji je izrazito ponosna. Uske duge haljine naglašavaju isklesano telo glumice i ističu njene atribute taman koliko je potrebno. Upravo zato što ne otkrije previše i pogodi meru ukusa i glamura, Sofiji modni stilisti konstantno dodeljuju zasluženo najviše ocene.

Uz odlično odabrane modne kombinacije, nema sumnje da je tajna Sofijine lepote i lično zadovoljstvo i sreća na ljubavnom planu zbog koje posebno zrači. Kao što znamo, ona je u srećnom braku s Džoom Manganijelom. Poznati glumački par verio se posle šest meseci veze, a svoje sudbonosno "da" izgovorili su krajem prošle godine.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: sofija vergara

Pročitajte još