Slavna glumica i Kejt Midlton zablistale u istoj haljini

Slavna glumica i Kejt Midlton zablistale u istoj haljini

Autor: | 17/04/2016

0


Kejt Midlton zajedno s princem Vilijamom trenutno je u službenoj poseti Butanu, a za svečanu večeru obukla je istu haljinu kao i glumica Dru Barimor, i to istog dana.

Vojvotkinja od Kembridža za svečanu večeru s kraljevskim parom u Butanu odabrala je skupocenu haljinu s potpisom američke dizajnerke Tori Burč, a nije ni slutila da će miljama daleko u istoj kreaciji zasijati i slavna glumica Dru Barimor.

Duga večernja haljina posuta je sjajnim cvetićima u nekoliko boja, a kako bi se u njoj lakše kretalo, sa svake strane ima šliceve. Krase je i elegantan dekolte i pojas oko struka s istim dezenom.

Tridesetčetvorogodišnja Kejt i dalje se drži proverenog recepta pa je raspustila kosu u loknama, koje su njen zaštitni znak. Salonke u nude boji, koje jako često nosi ovih dana, zamenila je dosta elegantnijim štiklama Gianvito Rossi, a ogrnula se lepim narančastim šalom.

Dru Barimor nije se družila s kraljevskim parom, ali je blistala u istoj haljini u Njujorku, u kojem je učestovala u humanitarnoj večeri za zaštitu životinja od okrutnosti. Četrdesetjednogodišnja holivudska zvezda odabrala je štikle u svetloj boji, raspustila kosu i naglasila usne jarkocrvenim karminom.

Dobro raspoložena glumica nije odavala nikakve znake privatne drame kroz koju trenutno prolazi jer se rastaje od supruga Vila Kopelmena. Par je pre nekoliko dana dao službenu izjavu kojom su zamolili za privatnost i naglasili da će im ćerka Oliva i Frenki uvek biti na prvom mestu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash/gettyimages hellomagazin