Amal Kluni u haljini kroja izvrnute košulje

Amal Kluni u haljini kroja izvrnute košulje

Autor: | 30/05/2016

0

Amal Kluni uživa u romantičnom Rimu sa suprugom Džordžom Klunijem, a svaki izlazak slavnog para paparaci bukvalno prate u stopu.

Uspešna advokatica do sada je već navikla na bliceve fotoaparata, ali se i dalje veoma trudi da izgledati besprekorno što joj i uspeva.

Na romantičnoj večeri sa suprugom Amal je blistala u odličnoj haljini mladog brenda "Monse", a budući da je on za manje od godinu dana svojim haljinama pokorio modnu scenu, ne čudi da je 38-godišnja trendseterka već više puta nosila njegove kreacije.

U Rimu je prošetala haljinu na prugice u klasičnom kroju izvrnute košulje, a ona pritom spaja više trendova. "Izmeštena" haljina ima dugmiće i prorez na leđima umesto na dekolteu, a osim što je otkačenog kroja, potvrđuje jedan od najvećih trendova ove sezone – gola ramena. Budući da su rukavi košulje simpatično zavezani u čvor pri dnu, stvaraju takozvani vrećasti kroj koji laska svakoj figuri i skriva male nesavršenosti.

Modna "zavisnica" ni uz ovu haljinu nije odustala od skupocenih brendova pa je odabrala štikle i torbicu slavnog Džimija Čua.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/splash News
Tagovi: amal kluni

Pročitajte još

Najnovije vesti