Selin Dion: Modna transformacija dive neverovatnog glasa

Selin Dion: Modna transformacija dive neverovatnog glasa

Autor: | 08/07/2016

0

 

Nakon što je "ukrala šou" na Nedelji visoke mode u Parizu novi stil pevačice Selin Dion jedna je od glavnih modnih tema poslednjih dana.

Od kada se četrdesetosmogodišnja pevačica vratila na scenu, nakon tragičnog gubitka muža Renea Angelila u januaru, poznati stilisti prosto su se otimali ko će raditi sa njom.

"Transformacija" višestruke dobitnice Gremija je počela na Billboard Music Awards večeri kada se Selin pojavila u nezaboravnoj metalik zlatnoj haljini ruskog dizajnera Valentin Yudashkin i Saint Laurent cipelama iste boje. Nakon veoma emotivnog nastupa i novog izgleda svima je bilo jasno da se ova diva vraća na scenu!

Selin koja sada radi i na svojoj modnoj liniji osvojila je ulice Pariza fenomenalnim street style odabirima. Njeno tajno oružje je izgleda stilista Lo Rouč.

Lo je kanadsku pevačicu nagovori da ne bira smao klasične minimalističke dizajnera kao što je Jil Sander,već i da spaja različite streetwear brendove.

Kada se pojavila na modnom "Svetom gralu" godine, Nedelji visoke mode u Pariz, Selin je pokazala da nije samo diva neverovatnog glasa, već i buduća modna ikona.

Pogledajte u našoj galeriji fenomenalna izdanja Selin Dion!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash
Tagovi: moda selin dion