Viktorija Bekam pokazala kako se nosi kilote kombinezon

Viktorija Bekam pokazala kako se nosi kilote kombinezon

Autor: | 06/08/2016

0

Trendseterka i dizajnerka Viktorija Bekam još jednom je pokazala da zaista veoma retko greši kada je u pitanju izbor odevnih komada u kojima se pojavljuje u javnosti.

Ovog puta prošetala je plavi svileni kombinezon koji joj stoji savršeno i ističe njenu vitku figuru.

Viktorija je još ranije pokazala da joj kombinezoni odlično stoje, a ovoga puta odabrala je onaj ponoćnoplave nijanse napravljen od svilenog materijala.

Kombinezon podseća na ultramoderne komplete koji izgledaju kao pidžame, a nose ih sve trendseterke ovoga leta. Da kombinezon ne bi bio običan, ima srebrni rajsferšlus koji je Viktorija otkopčala taman da s merom pokaže dekolte.

Rajsferšlus čitavom kombinezonu daje edgy izgled, tama toliko da ne bi bio previše običan. Nogavice su popularnog kilote oblika s džepovima i sa spoljašnje strane imaju plisirani umetak pa se čini da su još širi.

Kilote nogavice samo su dodatno istakle Viktorijinu vitku figuru. Na nogama je imala bele sandale s jednim kaišićem, a u rukama crnu torbicu. Čitav look zaokružila je svojom prepoznatljivom dugom talasastom bob frizurom i crnim sunčanim naočaroma svog dizajnerskog brenda.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash News
Tagovi: viktorija bekam

Pročitajte još