Džered Lito - Novi gospodar crvenog tepiha

Džered Lito - Novi gospodar crvenog tepiha

Autor: | 12/09/2016

0

Dobitnik “Oskara” Džered Lito odavno je poznat po čudnom i ekscentričnom stilu odevanja, ali izgleda da je u poslednje vreme prevazišao samog sebe.

Šarene trenerke, kapute ukrašene ornamentima jakih boja i pantalone sa motivima iz crtanih filmova viđali smo na njemu cele prošle godine, a sada je odlučio da promeni stilistu. Tačnije, da promeni kreatora.

Odlučio se za neobične modele sa potpisom Alesandra Mikelea, umetničkog direktora kuće "Gucci", koji je popularnog glumca preko noći pretvorio u novog gospodara crvenog tepiha.

Sve je počelo na dodeli “Oskara”, kada se Lito pojavio u neobičnom odelu potpuno različitom od klasičnih smokinga kakve su imale gotovo sve njegove kolege. Potom je novi imidž predstavio i u popularnim emisijama, u kojima je nosio džempere i kapute sa printovima tigrova i leoparda. Iste komade viđali smo u kolekcijama "Gucci" na proteklim nedeljama mode.

Interesantno je da je Lito, koji ima rok bend "30 Seconds to Mars", uvek isticao da ga nikako ne privlači klasičan rokerski stil.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Snežana Ilić guliver/getty
Tagovi: džared leto