Odvažna Kejt: Vojvotkinja od Kembridža u haljini retro printa modne kuće Alexander McQueen

Odvažna Kejt: Vojvotkinja od Kembridža u haljini retro printa modne kuće Alexander McQueen

Autor: | 26/09/2016

0

Britanski kraljevski par trenutno se nalazi u službenoj poseti Kanadi, što znači da će ljubitelji mode i Kejt Midlton narednih par dana uživati u modnim kombinacija vojvotkinjd od Kembridža.

Nakon što je doputovala u elegantnom (ali očekivanom) izdanju, plavoj haljini njene omiljene dizajnerke Jenny Packham, koju je kombinovala uz omiljen aksesoar, šešir iste boje, Kejt se pojavila u bojama kanadske zastave.

Za drugi dan poslovne turneje lepa vojvodkinja odabrala belu haljinu sa crvenim printom, pravljenu po merama, a originalno iz kolekcije Resort za 2017. modne kuće Alexander McQueen ("odgovorna" za njenu fantastičnu venčanicu). Gornji deo ovog modela iznad kolena (koji košta 4.000 funti) podseća na šik košulju sa ruskom kragnom, dok donji čini suknja sa dva čipkana karnera. Ovaj retro print Kejt je stilizovala uz crvene cipele i Miu Miu torbicu iste boje.

Vojvotkinja, kako se od nje i očekuje, uvek bira ženstvene i elegantne modele, ali posebno voli modele koji svojim krojem naglašavaju struk i liniju tela.

Dok očekujemo još novih fashion kombinacija sa  ovog putovanje u našoj galeriji pogledajte prva izdanja Kejt Midlton iz Kanade.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages
Tagovi: Kejt Midlton moda

Pročitajte još

Najnovije vesti