Savršeno trendi street style izdanje: Da li nam je to Kendal donela novi trend?

Savršeno trendi street style izdanje: Da li nam je to Kendal donela novi trend?

Autor: | 29/09/2016

0

Biti u korak sa Kardašijanima trenutno je mnogo lakše s obzirom da se lepa Kendal Džener pojavila na događaju povodom National Voter Registration Day na njujorškom "Tajm skver" u jednostavnoj modnoj kombinaciji, pocepanim farmerkama i majici.

Manekenka je začinila look hit komadima, a možda nam je donela još jedan novi/stari trend, "iscepan rukav". Kendal se za ovu priliku odlučila za udobnu usku crop majicu dugih rukava od koji jedan visi i samo  je "zakačen" ispod pazuha. Crna Tom Ford choker ogrlica i trendi čizmice od somota uklopila je uz top, kao i odlične RE/DONE blago zvonaste farmerke iscepane na kolenima.

Kendal je nemarno pustila kosu dok je od šminke odabrala da istakne usta crvenim karminom.

Kendal je brzo postala jedna od najtraženijih manekenki. Ne samo što se oko nje otimaju velik brendovi kako bi prošetala njihove modele na modnoj pisti, već je ova dama glavna tema modnih rubrika zahvaljujući svojim street style izdanjima. Ona može da nosi sve, da bude od glave do pete obučena u crno i opet izgleda drugačije i sveže. Može da nosi formalne haljine na ulicama Kana sa lakoćom i jednostavne krojeve učini šik.

Da li vam se dopada ovo street style izdanje lepe Kendal?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages/instagram/kendalljenner

Pročitajte još

Najnovije vesti