Moje modne fantazije - Ana Stanić

Moje modne fantazije - Ana Stanić

Autor: | 06/10/2016

0


Sjajan glas, autentičan način pevanja i jedinstveni imidž izdvajaju Anu Stanić od ostalih popularnih dama naše javne scene.

Tokom više od dve decenije, koliko uživamo u njenoj muzici, uspela je ne samo da ostane dosledna sebi i svom izrazu, ne dozvoljavajući suštinske promene i ne pristajući na kompromise, već je postala i urbana modna ikona ovih prostora.

Posle duže diskografske pauze, prošle godine vratila se novim albumom “Priča za pamćenje”, nastavljajući tradiciju koja se ogleda u dobrom zvuku i kvalitetnim pesmama.

Volela bih da se probudim u... Buenos Ajresu, sledećem gradu na mojoj listi želja. Trebalo je da ga posetim još pre nekoliko godina, ali to se nije dogodilo, pa se nadam da ću uskoro otići. Fasciniraju me sve priče koje slušam o argentinskoj prestonici.

U moj svakodnevni izbor garderobe spadaju... farmerke, bela majica i bele patike.

Najviše volim da nosim... svilene košulje muškog kroja, sakoe, šešire, dobre kožne čizme i kožne jakne.

Omiljeni kreator mi je... Rikardo Tiši. Sviđa mi se sve što radi za “Givenchy”, čak i kada je reč o stvarima koje ja možda ne bih nosila.

Večne ikona stila za mene su... Kejt Mos i Šarlota Geinsburg, zato što imaju nepretenciozan, a opet fantastičan stil, sa rokenrol prizvukom.

Kad bih mogla da aktiviram modni vremeplov, vratila bih se u... Sedamdesete. Volim zvoncare i taj hipi fazon.

Omiljeni grad za šoping je... Pariz, jer tačno znam gde šta treba da tražim, a volim ga i zbog francuskih brendova koji samo tamo mogu da se kupe.

Volela bih da me pozovu na ručak u... Restoran “Džeki O”, koji je smešten na jednoj prelepoj plaži na Mikonosu. Tamo sam bila prošle godine, imaju sjajnog šefa kuhinje.


Savršeni izlazak za mene je... Rado bih otišla u na “Exit” na neku dobru svirku, u toploj noći, sa dobrim društvom, u prijatnoj garderobi i uz vetar koji pirka.

Da mogu, dan bih završila... Na nekoj verandi uz finu večeru i sunce koje na zalasku polako uranja u more.


Mozak odmaram uz... Kafu i ćaskanje sa najboljom prijateljicom.

Vreme sa voljenom osobom najradije provodim... U dugim noćnim šetnjama, koje nam naročito prijaju kad nismo u Beogradu.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Arhiva Hello!
Tagovi: ana stanić