Tajna Ejmi Adams: Ako imate haljinu odličnog kroja ništa vam više ne treba (galerija)

Tajna Ejmi Adams: Ako imate haljinu odličnog kroja ništa vam više ne treba (galerija)

Autor: | 12/10/2016

0

Crveni tepisi, promocije, modne revije, humanitarni i razni događaji kojima zvezde prisustvuju savršene su prilika da se pokažu u najlepšem izdanju i zanimljivim kreacijama. Zato, kada se pominju neki od ovih događaja modna izdanja koja će izmamiti uzdahe, o kojima će se danima polsemisati nisu nikakva novost. Međutim, iako često izgleda obrnuto, pronaći jednostavnu haljinu u nizu pompeznih "načičkanih" modela, koja samo svojim krojem izaziva divljenje pravi je zadatak. Ali, glumica Ejmi Adams uspešno ga je obavila.

Zelenooka lepotica svoj modni odabir pokazala je juče, 11. oktobra na promociji ostvarenja Arrival na filmskom festivalu u Engleskoj. Ejmi se pojavila u maloj crnoj haljini luksuznog brenda Alexander McQueen. Midi haljinu posebnom čine "pufnasti" delovi koji odstoje (zahvaljujući materijalu i kroju) i ističu ramena, ali i deo ispod struka. Dubog ženstven dekolte koji otkriva liniju vrata odlično razbija i pravi kontrast tamnom modelu, a istu namenu ima i šlic po sredini suknje.

Talentovana glumica, koju mnogi smatraju naslednicom Meril Strip, za ovaj monohroni look izabrala je salonke sa tankim kaišićem oko zgloba kao i jedva primetan zlatan nakit.

Glumica zna da uz dobar kroj ništa više ne treba da zavladate crvenim tepihom. Da li se slažete sa njom?

U galeriji pogledajte Ejmin modni odabir za crveni tepih koji često baca akcenat na grudi.

hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages