Hit trendovi u izdanju Amal Kluni

Hit trendovi u izdanju Amal Kluni

Autor: | 01/11/2016

0

Obično bi od cenjenog advokata i borca za ljudska prava očekivali klasičan, sveden stil, ali najpoznatija fashion advokatica je tu da razbije predrasude!

Nakon fantsatičnog izdanja inspirisanog 70-im Amal Kluni nam je "donela" seksi čipkasto izdanje. Držeči za ruku svoju jaču polovinu Džordža Klunija, lepa crnka je "uhvaćena" pre par dana u kombinaciji u kojoj je na viđamo tako često. Amal je ponela zavodljiv crni čipkasti top koji iako sparen uz duboke skinny džins farmerke otkriva (savršen) stomak. Otvoren dekolte na topu, taman toliko da ne privlači previše pažnje, ukrasila je dvodelnom tankom crnom ogrlicom. Amal je ponela još jedan trend, crnu šuškavu bomber jaknu sa bauš rukavima, dok su smaragdno zelena plisirana tašnica i sandale sa nitnama i puno kaišića stavile tačku na ovaj look.

Amal je odlično uklopila kežual i elegantan, seksi stil, a kombinaciju hit trendova čipke, bomber jakne i pliša ponela je na svoj način.

Da li vam se dopada ovo izdanje koje lako možete kopirati i izgledati kao Amal?

Фотографија корисника @mr_mrs_clooney дана 30. Окт 2016. у 6:01 PDT

U nastavku pogledajte još zanimljivih izdanja lepe gospođe Kluni koja nam iznova i iznova dokazuje kako fantastično ume da nosi različite stilove.

Фотографија корисника @mr_mrs_clooney дана 30. Окт 2016. у 8:58 PDT

Фотографија корисника @mr_mrs_clooney дана 4. Окт 2016. у 8:30 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages/instagram