Šta su to trendseterke nosile na rođendanskoj proslavi Kendal Džener

Šta su to trendseterke nosile na rođendanskoj proslavi Kendal Džener

Autor: | 04/11/2016

0

Kod porodice Kardašijan-Džener nema ništa suptilno i skromno, pa glamurozna žurka za Kendalin 21.rođendan, kao i skupocen poklon koji je dobila, Rolls-Royce vredan preko 250.000 dolara (pročitaj OVDE) i nije neko iznenađenje.

Kendal Džener je u sredu (2. novembra) u Los Anđelesu napravila veliku žurku kojoj su prisustvovale sve poznate trendseterke. Kako su među mnogobrojnim gostim zvanice bile i Kajli, Kloi i Kortni, Kendalina najbolja drugarica Hejli Boldvin, Sini Kraford sa ćerkom i mnogi drugi, ne čudi što je ova žurka bila poput male fashion revije.

Dok su neke dame prošetale maltene kežual izdanja, kao Kejt Mara, druge su poput Kajli Džener otišle u krajnost pa donele neukusan vulgaran look.

Slavljenica je za rođendansku večeru ponela Julien Macdonald crni nude kombinezon sačinjen od bezbroj "kristalčića" u kombinaciji sa Charlotte Simone zelenim krznom koje je prebacila preko ramena, dok se za žurku presvukla u metalik svetlucavu minijaturnu haljinu sa dubokim dekolteom, "providnim" sandalama i skupocenom choker ogrlicom.

Pogledajte šta su to ostale trendseterke obukle:

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages/instagram

Pročitajte još