Glamurozne sestre Kruz zagrljene poziraju na crvenom tepihu

Glamurozne sestre Kruz zagrljene poziraju na crvenom tepihu

Autor: | 27/11/2016

0

Španska lepotica Penelope Kruz izgledala je prelepo na premijeri novog filma La Reina de Espana održanoj pre par dana u Madridu.

Muza Pedra Almodovara prošetala je crvenim tepihom poput nekadašnjih holivudskih diva u magičnoj srebrnoj haljini. Asimetričan model na jedno rame otkriva ruke i dekolte, a ženstveno prati liniju tela vatrene glumice. Dok je u gornjem delu poput korseta, haljina u donjem od kolena lagano pada i na dnu sevuče  poput kratko šlepa na venčanici. Model po sebi ima i srebrne rese koje negde više, negde manje odstoje i pomalo nas vraćaju u glamurozno vreme čarlstona.

Da zaokruži ovaj retro look, Penelope je kosu ponela na strani sa krajevim uvijenim na unutra. Crveni osmeh krasio je lice, a srebrni nakit uši i ruke.

Ovoj divi na crevenom tepihu pridružila se i mlađa sestra Monika, koja neverovatno liči na Penelope. Monika je došla da podrži sestru u crnoj midi haljini koja prati liniju tela, sa mašnom na dnu dubokog dekoltea, crnim salonkama i puštenom kosom.  U zagraljaju sa Penelopom pozirala je za fotografe ovog događaja.

Prelepe sestre Kruz izmame osmeh gde god da se pojave, da li se slažete?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages