Dženifer Lorens šarmira u Dioru (galerija)

Dženifer Lorens šarmira u Dioru (galerija)

Autor: | 18/12/2016

0

Glumica Dženifer Lorens trenutno sa kolegom Krisom Pratom promoviše njihov novi film Passengers, a fashion obožavaoci imaju prilike da uživaju u glumičinim raznolikim modnim izdanjima.

Miljenica Holivuda pre par dana prošetala je crvenim tepihom u Južnoj Koreji u haljini dostojnoj princeze. Kao i za većini njenih javnih pojavljivanja, Lorens je odabrala kreaciju modne kuće Dior čije je i jedno od zaštitnih lica. Dženifer je ovog puta odabrala svetlo plavu maksi haljinu koja se od struka širi u raskošnu "suknju" od tila i sa jedne strane ima "izvezen" srebrni mač kao zanimljiv detalj i kontrast ovom ženstevenom modelu. Gornji deo haljine na tanke bretele čine i sitno nabran materijal na "korsetu" koji otkriva kožu u jednom delu i tako vizualno čini struk tanjim. Uz ovo glumica je ležerno pokupila kosu i ponela simboličan srebrni nakit.

Dan nakon toga pred publikom u Kini talentovana Lorens pojavila se u jednostavnom ženskom odelu koje savršenim i drugačijim čini sako sa širim izrezom koji otkriva ramena i daje mu seksi notu.

U galeriji pogledajte još izbora lepe glumice za premijere Passengers!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages/instagram/dior

Pročitajte još