Napravite glamurozno venčanje sa malo para

Napravite glamurozno venčanje sa malo para

18/06/2015

0

Planiranje venčanja prava je glavobolja i to ona se vrlo lako može pretvoriti u migrenu iz nočne more kada shvatite šta sve treba da učinite kako bi tog divnog dana sve prošlo u najboljem redu, a negde na sred puta verovatno ćete se uhvatiti za glavu kada shvatite koliko to sve košta!

No, verovali ili ne, venčanje iz bajke moguće je napraviti čak i ako nemate nepresušni izvor novca.

Sve što treba da zapamtite kako biste napravili skromno, a opet glamurozno venčanje je sledeće...

Na venčanjima ne mora zapravo da se sedi za stolom

Ukoliko vam je bitnije da na vašem slavlju svi đuskaju, a ne da budu posedani po unapred utvrđenom rasporedu kao u školi, vama klasični stolovi zapravo ni ne trebaju. Lako je sa strane postaviti stolice i klupe za sedenje kako bi oni stariji mogli da odmaraju. Mladi će se vrlo lako snaći za šank stolovima, a takva atmosfera neretko je i toplija i prisnija.

Venčanja van sezone mogu biti vrlo specijalna

Ukoliko vam se već smučila i sama pomisao na organizovanje venčanja na otvorenom uz rezervnu salu u restoranu u slučaju kiše, onda vam preporučujemo da organizujete venčanje kada se ostali tome najmanje nadaju. Uz to, cene sala i svih dodatnih ponuda van sezone biće dosta manje. Još jedna ideja za skromno vemčanje: nemojte da se venčavate u subotu.

Uskratite poklončiće gostima

Ramovi za slike? Broševi sa vašim imenima? Šta god da ste odabrali, znajte sigurno da će vaši cenjeni gosti sve te stvari jednoga dana negde izgubiti. Poštedite ih muke, a sebe troška i odlučite se za venčanje bez pompe.

Aranžirajte sami cveće

Toliko lepog cveća se može nači na pijaci da deluje zaista besmisleno trošiti novac na silne cvećare i profesionalne aranžere. Cveće je nešto što svako razume, prelepo je samo po sebi i potrebno je uložiti samo malo više truda (i pokoju privrženu prijateljicu) kako bi se ukrsila sala.

Budite izuzetno obazrivi prilikom izbora restorana

Preporuke, preporuke i samo preporuke. Samo one će vam reći da li negde treba da se venčavate ili ne. Čak i one preporuke iz druge ruke su dobrodošle, jer kao što i sami znate, vesti o lošoj usluzi putuju brzo... a loša usluga vas ponekad očekuje i na viđenijim mestima od kojih to ne biste očekivali.

Foto: Guliver/Thinkstock

 

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Najnovije vesti