Elegantni i mladalački kaputi: Šta je moderno ove sezone?

Elegantni i mladalački kaputi: Šta je moderno ove sezone?

Autor: | 09/12/2015

0

Jeste li nabavili kaput? Ako niste, vreme je da odlučite u kakvom modelu ćete ove godine prkositi zimi. Nove kolekcije za hladnije dane mame iz izloga, a na vama je samo da odaberete model, materijal i dezen po ukusu.

Ove sezone u trendu su ogromni, predimenzionirani kaputi, koji najbolje stoje manekenski građenim damama. Kraći, duži ili midi krojevi u nekoj od nežnih, pastelnih nijansi ili jarkoj boji, sa neobičnim reverima, takođe su aktuelni, a zavisno od izbora obuće, mogu da deluju elegantno ili ležerno.

Romantičan model na preklop, nonšalantno zavezan kaišem poput kućnog ogrtača, daje dašak glamura svakoj odevnoj kombinaciji i dodatno naglašava struk. Moćna kombinacija sa kožom je odličan izbor za poseban utisak.

Ako ste ljubitelj klasike, odaberite strukirani ili mladalački "A" kroj, koji se širi od grudi, a možete i svedeniji, bez kragne i revera sa okruglim izrezom i ravnim kopčanjem. I u kaputu jednostavnog kroja, ali jarke boje ili upečatljivog dezena, sigurno ćete biti zapaženi.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / ThinkstockPhotos hellomagazin
Tagovi: kaput