Dvanaest najpopularnijih dizajnerskih cipela u 2015.

Dvanaest najpopularnijih dizajnerskih cipela u 2015.

Autor: | 15/12/2015

0

I ove godine vladala je pomama za dizajnom kuća Chloé, Valentino, Isabel Marant i Rossi koje su ponovno uspele da predstave najpoželjnije modele cipela godine.

Letnje mesece obelžila je histerija za "gladijtorkama" kuće Chloé koje su u kratkom roku osvanule u pristupačnijim verzijama u svim high street radnjama. Visoki i niski modeli ovih gladijatorki dominirali su ulicama svetskih modnih metropola, a dame su ih najradije kombinovale uz lepršave Chloé haljine i tunike. Brend Aquazzura pokorio je Instagram s upečatljivim modelom sandala ukrašenih resicama od brušene kože. Model Wild Thing u vatrenoj nijansi korala prvo je osvojio blogerke koje su ih delile na društvenim mrežama i blogovima, a potom je Aquazzura manija zahvatila i ostatak sveta.

Gucci je ove godine odnio titulu najudobnije obuće i to s novom kolekcijom udobnih mokasina od kože koje su preplavile parišku nedelju mode. Videli smo ih na nogama modnih urednica koje kao da su jedva dočekale da obuju moderne cipele bez štikli.

Neosporna kraljica jesenske sezone je Isabel Marant koja nam je predstavila Arnie čizme s vojničkim motivima. Ove lepotice sa stabilnom blok potpeticom omiljena su jesenja obuća Kendal Džener, Ane Delo Ruso i Elene Perminove.

Hladna sezona nije potpuna bez čizama iznad kolena koje ove godine doživljavaju vrhunac popularnosti. One s potpisom kuće Gianvito Rossi i dalje drže prvo mesto popularnosti, a opasno im se prikradaju i Highland čizme Stuarta Weitzmana, iz kojih se ove zime ne izlaze DjiDji Hadid, Rouzi Hantington-Vajtli i Olivija Palermo. Uspešnu godinu imala je i kuća Valentino, koja je lansirala konkurenciju sopstvenim Rockstud cipelama. Model Lovelatch koketira s dizajnom Rockstud modela, ali s remenčićima koji se obavijaju uz nogu.

U galeriji pogledajte 12 najpopularnijih modela cipela u 2015.

Celine
Chanel
Chloe
Chloe
Dior
Gianvito Rossi
Gianvito Rossi
Gianvito Rossi
Gucci
Isabel Marant
Stuart Weitzman
Valentino

Komentari (0)

Loading
, Foto:promo/instagram/guliver/splash hellomagazin
Tagovi: cipele moda