Evo šta predlažu modni stručnjaci: Idealna haljina za najluđu noć

Evo šta predlažu modni stručnjaci: Idealna haljina za najluđu noć

Autor: | 25/12/2015

0

Zavisno od toga gde ćete se nalaziti za doček, treba izabrati haljinu. Čipka i til će vas prikazati kao prefinjenu zavodnicu, neobične boje će vas izdvojiti ostalih, a za porodičnu proslavu izaberite haljinu pristojne dužine.

Nije teško da zablistate u novogodišnjoj noći uz savete modnih stručnjaka. Evo šta oni predlažu...

Čipka i til - Ovi materijali će vas "predstaviti" kao prefinjenu zavodnicu i čednu devojčicu. Savršeni su za otmene proslave u restoranu, ali i đuskanje do jutarnjih sati u noćnom klubu.

Neobične boje - Većina žena će doći u "maloj, crnoj haljini" jer je to najsigurniji izbor. Sigurno će biti i nekoliko zgodnih dama u crvenim toaletama, pa ćete se razlikovati ako izaberete ljubičastu, zelenu, kobalt plavu ili žutu, koja je hit ove sezone.

Manje detalja - Jeste najluđa noć, ali to nije razlog da zasenite novogodišnju jelku. Stavite akcenat na jednu stvar, bilo da su u pitanju dezenirane čarape, ogrlica, raskošna narukvica ili upadljiva tašna. Nedostatak novca nije razlog da ne blistate. Omiljenu staru haljinu osvežite upečatljivom ogrlicom ili ešarpom, izgledaće kao nova.

Pristojna varijanta - Ako Novu godinu dočekujete u porodičnom okruženju, izaberite haljinu pristojne dužine, bez predubokog dekoltea.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash/thinkstock hellomagazin

Najnovije vesti