Odaberite savršen nakit za venčanje

Odaberite savršen nakit za venčanje

Autor: | 30/01/2014

0

Zakazali ste datum venčanja. Odabrali ste savršenu venčanicu, cipele, torbu, osmislili frizuru i šminku, ali vam je ostalo još da odaberete nakit. Saznajte kako možete odabrati prikladan nakit za najvažniji dan u životu.

Pre svega, proverite da li vam je ostalo nešto od porodičnog nakita koji možete da iskoristite. Na taj način ćete uštedeti novac. Uostalom, možda vam baš mamini biseri najbolje pristaju uz venčanicu.

Kada je ogrlica u pitanju, oko nje se najviše morate potruditi jer je ona najprimetnija. Ukoliko ste se odlučili za venčanicu bez bretela, izdaberite ogrlicu koja će vam ići uz vrat. Ako je vaša venčanica sa V izrezom, odlučite se za elegantnu ogrlicu sa priveskom.

Ako venčanica obiluje cirkonima i kristalima, nakit mora da bude usklađen sa njima. Uz šljokice, cirkone i kristale idu glamurozni dijamanti, a uz bisere se slažu samo biseri.

Ukoliko nosite rukavice na venčanju, narukvica mora da bude tanka.

Minđuše bi trebalo da uskladite, između ostalog, i sa detaljima koji će se naći u vašoj kosi. Ako je frizura podignuta, okrugle minđuše i karike nisu dobar izbor. Ako ćete na glavi imati tijaru, najbolje je da se odlučite za diskretne minđuše.

Tekst: Life Content
Izvor: Ljepota

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Slične Vesti