Pepeljuge iz stvarnog života

Pepeljuge iz stvarnog života

Autor: | 15/05/2014

0

Mnoge supruge poznatih ličnosti su bile mnogo nižeg socijalnog statusa i lošijeg materijalnog stanja pre udaje. Kroz brak, pa i kasnije kroz razvod, ove žene su imale svoj "Pepeljuga" momenat, a mnoge su se osigurale da i posle rastanka njihov račun u banci bude teži za nekoliko miliona dolara.

1) AMBER ROUZ

Amber Levončuk, poznata i kao Amber Rouz, dospela je u žižu javnosti tokom dvogodišnje veze sa reperom Kanje Vestom. Vrlo brzo posle raskida, Amber je počela da se viđa sa reperom Viz Kalifom. Njih dvoje su se venčali u julu 2013, a imaju zajedničkog sina. Amber je priznala da je sa 15 godina radila kao striptizeta da bi se izdržavala i da je bila siromašna. Jasno je da joj je veza sa Kanjeom mnogo pomogla da dobije na popularnosti, ali je brakom sa Viz Kalifom dobila mogućnost da uživa u njegovih 14 miliona dolara bogatstva.

2) GREJS HAJTAUER

Grejs Hajtauer, supruga slavnog Roberta de Nira, bila je stjuardesa kada su se upoznali 1987. godine. Posle 10 godina braka, Grejs i Robert su bili na pragu razvoda, ali su se pomirili i 2004. obnovili zavete. Čak su i dobili dete putem surogat majke 2011. godine. Pošto se Robertovo bogatstvo procenjuje na 185 miliona dolara, zahvaljujući glumačkoj karijeri, produkcijskoj kući "Tribeka" i lancu restorana "Nobu" koji su u njegovom vlasništvu. Sa takvim bogatstvom, Grejs definitivno živi svoj san.

3) ANA NIKOL SMIT

Viki Lin Hogan, koja se kasnije proslavila kao Ana Nikol Smit, ispisala se iz srednje škole sa 15 godina i udala se za prvog muža sa 18. Sa 24 godine postala je striptizeta u jednom noćnom klubu gde je i upoznala svog drugog muža, milijardera Hauarda Maršala. Ona se udala za njega 1994. godine, kada je Maršal imao 89 godina, a naredne godine je preminuo. Njena borba za 1.6 milijardi dolara Hauardovog bogatstva trajala je godinama, ali nije dočakala krajni ishod, jer je preminula 2007. godine od predoziranja lekovima.

4) HEDER MILS

Heder Mils imala je vrlo problematičan život. Ona je napustila dom u kom je živela sa porodicom zbog problema koje su imali, pa je postala beskućnik u Londonu. U dvadesetim, imala je nekoliko ljubavnih partnera, a svi su bili bogataši. Za jednog je bila udata u devedesetim, a 1993. imala je saobraćajnu nesreću zbog koje je izgubila levu nogu. Godine 1999. Heder je upoznala čuvenog "Bitlsa" Pola Makartnija, za kog se udala 2002. godine i sa kim ima ćerku. Ipak, Pol je 2006. godine podneo zahtev za razvod od Heder, a kao razlog naveo je njeno neuračunljivo ponašanje. Heder je dobila 125 miliona funti, ali joj je sudija dodelio "samo" 40.8 miliona funti i godišnje 35.000 funti alimentacije zbog deteta.

5) IVANA TRAMP

Ivana Mari Zelničkova, nekadašnja olimpijska sportiskinja, trener skijanja i model, upoznala je Donalda Trampa u Njujorku 1976. godine, kada je promovisala olimpijske igre u Montrealu. Njih dvoje su se venčali već sledeće godine, a upriličili su vrlo ekstravagantno venčanje. Donald, čije se bogatstvo trenutno procenjuje na 3.5 milijardi dolara, varao je Ivanu sa glumicom Marlom Mejps, te se ovaj par razveo 1991. Ivana je dobila 20 miliona dolara, kuću u Konektikatu vrednu 14 miliona, 350.000 dolara godišnje alimentacije i 49 odsto vlasništva porodične kuće u Palm biču.

6) ELIN NORDEGREN

Elin Nordegren je radila kao dadilja jednom profesionalnom golferu u Stokholmu u Švedskoj. Zbog posla, Elin se preselila u Ameriku i tamo 2001. upoznala Tajgera Vudsa, jednog od najplaćenijih sportista na svetu. Oni su se venčali 2004, dobili decu, a par godina kasnije počeli su tračevi da je Tajger vara sa nekoliko žena. Njih dvoje su se konačno razveli 2010, a Elin je dobila 100 miliona dolara od 500 miliona, koliko se procenjuje Tajgerovo bogatstvo.

Izvor: zena.blic.rs

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin