Venčanica iz snova otkriva vaš karakter

Venčanica iz snova otkriva vaš karakter

Autor: | 21/11/2013

0

Venčanice od čipke biraju uspešne žene u 30-ima, venčanice u boji izbor su nezavisnih mladi koje se ne uklapaju u šablone, a sa satenom se poručuje jasan seksepil.

Od velikih princeza haljina do vintidž haljina, venčanice su odraz mladinog karaktera, ukusa, snova i želja. Velika haljina za princeze s nekoliko metara tila otkriva ženu koja želi da bude zvezda večeri u kojoj svi trebaju ugađati njoj. Ovakva haljina najčešći je odabir devojka u 20-ima koje su oduvek sanjale da će biti princeze barem na jedan dan.

Čipka

Žene koje se odluče za čipku bliže su 30-ima nego 20-ima, žive sa verenikom i imaju uspešnu karijeru. Čipka je simbol elegancije, ali i senzbilnosti, tj. ženske osetljivosti. Medeni mesec ova mlada najradije bi provela na zanimljivim kulturalnim destinacijama.

Kratka haljina

Vama je najvažnija zabava i želite da vaše venčanje upravo i bude to. Opušteni ste, neopterećeni i zabavni, i ne pada vam na pamet da se obavijete metrima tila i svile jer to drugi očekuju od vas.

Venčanica u boji

Toliko ste nezavisni da često ne poštujete pravila. Neće vas pokolebati ni zanovetanja vaše bake koja je sigurna da će zbog vaše crvene venčanice doživeti srčani udar. To je vaše venčanje i biće onako kako vi želite, od venčanice do prijema.

Vintidž haljina

Žene koje odaberu vintidž haljinu za venčanje zapravo žele da naglase da im nije toliko stalo do ceremonije venčanja. One vole alternativne stvari, ali ipak, duboko u sebi žele princeza haljinu.

Venčanica A kroja bez naramenica

Snežnobela haljina A kroja bez naramenica predvidljiv je, siguran i pomalo dosadan izbor. Verovatno je to ista haljina s lutke u salonu za venčanice koju ste prvu videli. U prevodu - najlakši izbor. Vi želite tipično venčanje. U tome se najbolje pronalazite i ne želite da se opterećujete alternativnim varijantama.

Kombinacija satena i svile

Želite da budete seksi mlada. Ako nosite svilenu haljinu koja prati liniju tela i otkriva ženske atribute, zapravo želite svima da date do znanja koliko ste svesni svog izgleda. To je verovatno tačno, jer ova vrsta haljine ne pristaje svima.

Mamina haljina

Iako odabirom mamine venčanice želite njoj odati počast, kao i svojoj porodici, mogli biste ostaviti utisak da to nije vaš izbor. Pozitivna strana toga je što niste trebali da potrošite hiljade i hiljade dinara na novu venčanicu.

Second-hand haljina

Ova jeftina verzija venčanice zapravo znači da vas nije briga za venčanje već za brak. Osim toga, može da bude znak da jednostavno sebi ne možete da priuštite "pravu" venčanicu.

Najskuplja haljina

Haljina od rukom izvezene svile ili s nekoliko stotina dijamanata znak je da imate više novca nego dobrog ukusa. Preskupa haljina zasigurno će izazvati komentare, pa se potrudite da gosti na svadbi budu namireni sa svime kako ne bi dobili "pljusku" da su zbog vaše venčanice ostali gladni.

Prekratka haljina

Haljina koja više otkriva nego sakriva svakako će vam obezbediti pažnju, ali i negodovanje starijih rođaka. Iako želite da budete drugačije od ostalih mladi, pripazite da ne bude neukusna.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti