Organizujte devojačko veče za pamćenje

Organizujte devojačko veče za pamćenje

Autor: | 12/12/2013

0

Pre udaje svaka devojka bi trebalo da ima devojačko veče. Kako bi ono bilo što zanimljivije i kako bi svima ostalo u lepom sećanju, pronašli smo za vas nekoliko igrica koje možete da organizujete za tu posebnu noć. Devojačko veče uglavnom organizuje kuma, te bi ona trebalo da se potrudi i oko organizacije igrica.

Prvo što treba da uradite je da putem mejla postavite mladoženji nekoliko pitanja u vezi sa njegovom devojkom, odnosno budućom ženom. Pitanja koncipirajte tako da on treba da pretpostavi šta bi njegova draga odgovorila, a onda njoj postavaite ista pitanja da vidite koliko će im se odgovori poklapati.

Organizujte da svaka devojka koja će doći na devojačko veče kupi flašu pića i neki deo donjeg rublja za buduću mladu. Zatim igrajte igru pogađnja, tako što će buduća mlada pogađati ko joj je šta kupio. Za svaki pogrešan odgovor mlada mora da popije gutljaj pića.

Igrajte se istine ili izazova, kao što ste to nekad radili dok ste bili mladi.

Igra „nikad nisam“ takođe za da bude veom zabavna, a igra se tako da jedna od devojaka kaže šta nikada nije uradila, a svaka koja je to uradila treba da popije gutljaj pića. I tako sve dok vam ne dosadi.

Kupite u seksi šopu nekoliko seksi igračaka, a zatim ih sakrijte svuda po prostoriji u kojoj se održava devojačka veče. Zadatak mlade je da pronađe sve predmete.

Kupite spomenar i neka u njega svaka devojka napiše nešto budućoj nevesti. Na kraju večeri dajte joj spomenar za uspomenu. Stavite i svoje fotografije, kako bi spomenar bio što zanimljiviji.

Izvor: ljepota.ba

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti