Evo bez koje obuće ne smete da idete na letovanje!

Evo bez koje obuće ne smete da idete na letovanje!

Autor: | 17/07/2023

0

Spremite se za nezaboravan letnji odmor sa Deichmannom! Ako se i vi ovih dana pakujete za more, ovu listu letnjih cipela ne zaboravite da spakujete. Bez obzira na vaše planove za odmor, ovi modeli obuće su neophodni za svaku aktivnost.

Papuče nosimo svaki dan

Kada dan uključuje odlazak na plažu, bazen, brzi doručak ili kratku šetnju, papuče su apsolutni favorit. Vodeći trendovi ove sezone su sportske papuče sa udobnim, mekim đonom i sportskim detaljima. Možete izabrati i elegantnije modele papuča sa ukrasima, dodatkom kaišića, dezenom i u jarkim bojama kao što je hit boja sezone - roze!

Promo

 

Sandale garantuju stil

Promo

 
 

Za šetnju, odlazak na ručak ili istraživanje pijaca i znamenitosti, ravne sandale su idealan izbor. U Deichmannu možete pronaći širok spektar modernih modela. Ove sezone popularne su sandale ukrašene kaiševima, perlama ili vezicama koje vašem letnjem izgledu daju poseban šarm. Ne zaboravite da izaberete udobne i kvalitetne sandale koje će vas pratiti tokom celog dana.

Za glamurozno leto

Promo

 
 

Kada se spremate za izlazak, večeru ili koktele, sandale sa potpeticom daće vam ženstvenost i eleganciju. Ove sezone, blok potpetice su apsolutni hit. U Deichmannu možete pronaći širok izbor sandala sa blok petom u različitim visinama i stilovima. Ako želite dodatno da zablistate, izaberite sandale sa dodatnim detaljima kao što su šljokice ili metalni ukrasi.

Da bi kombinacija bila dobitna!

Promo

 
 

Koje god cipele osvojite vašu maštu, za savršen letnji stil biće vam potrebna i odgovarajuća torba, a u Deichmannu možete pronaći pravu torbu, idealne veličine i boje za sve letnje prilike!

Pored moderne obuće i modnih dodataka, Deichmann nudi i najpovoljnije cene tako da su vodeći trendovi dostupni svima. Pre nego što krenete na odmor, svratite u Deichmann i pronađite savršene cipele koje će vas pratiti tokom celog leta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti