GUESS MODNA INSPIRACIJA ZA LETNJE DANE

GUESS MODNA INSPIRACIJA ZA LETNJE DANE

Autor: | 30/06/2023

0

Vrući letnji dani jednostavno mame na odlazak u grad i ispijanje kafe u omiljenom kafiću, a tople noći idealne su za neponovljive izlaske. Ukoliko vam nedostaje ideja za nove outfite, poznati modni brend Guess donosi inspiraciju za vrhunske kombinacije.

Promo

 

Male modne mudrolije

Različite lokacije nam mogu biti inspiracija, bilo da smo na moru, usred gradske vreve ili na nekoj dalekoj destinaciji. Ukoliko još uvek niste na godišnjem odmoru, mašta vas može odvesti na neko egzotično mesto. Utisak će sigurno pojačati tropical vibe koji preovladava ovog leta u modnom svetu. Cvetni dezeni, jarke boje i ženstveni modeli uklapaju se u sve i dodatno ističu našu preplanulost.

Beli kombinezon Zelene sandale Torbica Haljina Bele sandale Zelena torbica

Ako preferirate maxi haljine, uz mudar izbor modnih dodataka možete ih višestruko iskoristiti. Mala promena visine potpetice iz dnevnog ritma prebaciće vas u večernju atmosferu. Istu formulu možemo iskoristiti i kad su kombinezoni u pitanju. Zamislite kakav će utisak ostaviti prozračni beli kombinezon koji danju možete kombinovati s must have detaljem - sandalama u boji, a koji će uz efektnu torbicu, nakit i vrtoglavo visoke potpetice u noćnom izdanju izgledati senzacionalno.

Omiljeni letnji materijali u službi maksimalnog osećaja prijatnosti!

Malo čipke, lan, viskoza, svila... Ove materijale obožavamo nositi tokom najtoplijeg godišnjeg doba, jer želimo da se osećamo prijatno i opušteno.

Da li ste primetili koliko genijalno izgleda pletivo, u svim kombinacijama? Uz tamne boje, svetle nijanse, neutralne tonove... Laska baš svakoj figuri! U slučaju da još niste, vreme je da nabavite upravo jedan takav stajliš komad.

 

Haljina Sandale Žuta torbica Papuče Pantalone Top sa tankim bretelama

Male modne lekcije neka samo dodatno pojačaju vašu kreativnost i zaigranost ovog leta prilikom izbora savršene odevne kombinacije, a vaš lični pečat će ionako dodati onaj neophodni final touch.

Komade iz letnje Guess kolekcije možete pronaći u Guess prodavnicama u šoping centrima Galerija, Ušće i BEO u Beogradu, Promenada u Novom Sadu, multibrend radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na fashionandfriends online šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još