Pogledajte gde smo pronašli patike koje mesecima sanjamo

Pogledajte gde smo pronašli patike koje mesecima sanjamo

Autor: | 12/04/2023

0

Da li znate šta povezuje najpoželjnije, ležerne, a opet beskrajno elegantne autfite koje svi pokušavaju da rekreiraju sa dolaskom proleća? Bez obzira na to da li je reč o elegantnoj haljini, sportskom stajlingu ili kombinaciji omiljenih pantalona i sakoa – bele patike biće savršen dodatak koji će vašim modnim kombinacijama dati dozu svežine i šik ležernosti. Modeli koji su ovog proleća u trendu dolaze u potpuno beloj boji ili sa decentnim dodacima boja, a u Deichmannu smo pronašli hit modele sezone za žene i muškarce.

Promo

 

Na police su stigli najlepši modeli belih patika

U Deichmann su stigli novi modeli patika iz sezonskih kolekcija vodećih svetskih brendova. Izbor je veliki, ali se posebno ističu čisti, minimalistički i beskrajno elegantni beli modeli. Brendovi kao što su Adidas, Nike i Puma prednjače kada je reč o postavljanju trendova, tako da posebno raduje činjenica da se na Deichmanovim policama nalaze upravo takvi, trendi modeli.

Promo

 

Ako želite da isprobate aktuelni trend ovog proleća, ali i dalje želite da vaše nove patike budu obogaćene sa malo boje, imamo dobre vesti za vas! Suptilni akcenti u privlačnim bojama su najtraženiji dodatak belim patikama.

U Deichmannu ćete pronaći modele sa neonskim, šarenim, holografskim i svetlucavim detaljima ‒ savršeno za proleće! U ponudi su i modeli patika brendova Graceland, Bench, Venice, koji trendove u Deichmann donose po najpovoljnijoj ceni.

 

 

Trendove nalazimo i na odeljku za muškarce

Promo

 

Deichmannova ponuda za muškarce takođe donosi prave poslastice ljubiteljima sportskog, urbanog stila. Muškarci koji preferiraju patike u svakodnevnom izgledu već planiraju kupovinu sledećeg prolećnog modela. Ako su u potrazi za elegantnim, prefinjenim i decentnim modelima koje mogu lako da kombinuju bez obzira na priliku, onda bi neki od dvorskih modela belih patika vodećih svetskih brendova mogao da zauzme prvo mesto na listi.

U Deichmannu nas je ovog proleća dočekala najbolja ponuda trendi modela u svim veličinama, kao i ponuda za žene, a ovde ćete moći da birate između potpuno belih patika i onih sa zanimljivim kombinacijama boja.

Promo

 

Najlepši prolećni modeli „must have“ modnih dodataka za žene i muškarce stigli su na police prodavnica Deichmann! Bele patike vašeg omiljenog brenda naći ćete u Deichmannu po atraktivnim cenama, a ponuda je takva da će svako pronaći savršeni par za sebe. Istražite ponudu i uživajte u elegantnom i udobnom proleću!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Najnovije vesti