Sedam "street style" zvezda koje ne zanimaju trendovi

Sedam "street style" zvezda koje ne zanimaju trendovi

Autor: | 21/01/2016

0
Instagram/catherinebaba

Ako gledate street style fotografije na dnevnoj bazi,verovatno ste primetili kako uvek uočite jedna te ista lica koja vas osvoje svojom pojavom. I dok najčešće spominjemo one koje izgledaju kao da su izišle sa stranica modnog magazina, zavijene u trendove, bio bi greh ne izdvojiti one koje se ističu baš zato što ih modni diktati nimalo ne zanimaju!

Našu listu drugačijih street style zvezda krasi sedam žena koje neguju jedinstvene stilske izražaje, koje ne odustaju od sopstvene estetike i time se ističu u moru klonova.

1. Ketrin Baba

Stilistkinja izrazito eklektičnog stila oblačenja koja je iz Australije preselila u Pariz sredinom devedesetih, a u pariškim je modnim krugovima smatraju jednom od žena s najviše stila. Na Nedelju mode najčešće dolazi vozeći svoj bicikl kojim upravlja u cipelama s pozamašno visokom potpeticom. Obožava vintage komade i šarm zlatnog doba Holivuda.

2. Mišel Eli

Ekstravagantna dizajnerka nakita Michelle Elie privlači pažnju gde god se pojavi, najviše zbog toga što izvrsno nosi upadljive couture kreacije i izvan piste, a pritom je najvernija modnim kućama prepoznatljivog avangardnog izraza kao što su Comme des Garçons, Junya Watanabe i Issey Miyake.

A photo posted by Michelle Elie (@michelle_elie) on Nov 15, 2015 at 9:23am PST

3. Lili Gatins

Stilistkinja i modna blogerka (Le report) Lily Gatins, stvarno je jedinstvena pojava na svetskoj modnoj sceni i street style zvezda koju obožavaju svi ljubitelji avangarde. Samo ona ulicama pre nedelje mode hoda u neobičnim kreacijama koje potpisuju poznati dizajneri: Rick Owens, Gareth Pugh, Barbara Bologna, Aoi Kotsuhioi, Boris Bidjan Saberi... Od glave do pete u čistoj avangardi. Uvek u crnom i uvek posebna.

A photo posted by Lily Gatins (@lereport) on Nov 30, 2015 at 2:11am PST

4. Natali Jos

Agent, pisac, stilistkinja i osnivačica platforme za obožavatelje vintage Tales of Endearment, Natalie Joos je Belgijanka koja živi u Njujorku. Obožavateljka je odeće iz nekih prošlih vremena i upečatljivih kombinacija boja i uzoraka koje hrabro spaja.

A photo posted by Natalie Joos (@jxxsy) on Dec 12, 2015 at 3:42pm PST

5. Mišel Harper

Kratke crne zalizane kose, neobičnih šešira koji podsećaju na instalacije i usana namazanih jarko crvenim karminom, Michelle Harper je instantno prepoznatljiv lik i muza brojnim dizajnerima. Suosnivačica je brenda koji se bavi kozmetičkim proizvodima i modni entuzijast koji osvaja ulice svojom jedinstvenom pojavom.

6. Margaret Zang

Margaret Zhang blogerka je (Shine By Three) i stilistkinja te saradnica australskog izdanja Harper’s Bazaara. Uvek obučena s futurističkim prizvukom, ljubiteljka slojevitog odevanja i neobičnih komada poput skijaške jakne koju nosi na fashion week.

7. Fil Ksiaobai

Stilistkinja i blogerka, Fil Xiaobai upečatljiva je devojka koja obožava tetovaže i neobične nijanse u kosi, sklona je kombinovanju neobičnih komada s klasičnim, ali i nosi i čistu klasiku koja u kombinaciji s njenom neobičnom pojavom izgleda naprosto odlično.

A photo posted by Fil (@filxiaobai) on Oct 4, 2015 at 2:03pm PDT

Komentari (0)

Loading
, Foto:instagram/Lily Gatins hellomagazin
Tagovi: moda trendovi

Pročitajte još