Seksi dodatak svakoj kombinaciji: Povratak čipkastih čarapa

Seksi dodatak svakoj kombinaciji: Povratak čipkastih čarapa

Autor: | 29/01/2016

0
Rodarte

Rodarte, Tommy Hilfiger, Proenza Schouler i Kate Ermilio samo su neki od dizajnera koji su u svojim kolekcijama predstavili te crne seksi dodatke koji će jednostavne odevne kombinacije vinuti na sam vrh street stylea.

Nekad rezervirane samo za gotičarke ili pankerke, danas su stiliziovane u potpuno novoj, nimalo darkerskoj priči. Vunene monohromatske haljine u kombinaciji s njima izgledaju vrlo šik, klasične pencil suknje i puloveri dobijaju potpuno novu dimenziju, a neretko ih viđamo u kombinacijama s još uvek popularnim patikama. Upečatljive i seksi, uz večernje haljine osiguraće vam vamp izgled, a dnevnim kombinacijama pomak u oblačenju.

Tommy Hilfiger2

Mnoge poznate osobe i trendseterke prepoznale su ovaj vrući trend i prilagodile ga svom stilu. Glumica Tejlor Momsen ne skida ih šta god da obuče, Olivija Palermo kombinuje ih uz večernje crno-bele kombinacije i sandale s platformom, a Karin Rotfild i Dajana Kruger svoje čipkaste čarape su odlično uklopile u dnevne kombinacije s pariškog street stylea. Sada je idealno vreme za osveženje stila, a čipkaste čarape su dobar početak.

Tejlor Momsen
Karin Rotfild
Dajana Kruger
Dajana Kruger

Komentari (0)

Loading
, Foto:buro247.hr hellomagazin
Tagovi: moda trend