Trendi boja obeležila glamuroznu dodelu nagrada

Trendi boja obeležila glamuroznu dodelu nagrada

Autor: | 01/02/2016

0
Bri Larson

Za vikend je u Los Anđelesu održana dodela nagrada 2016 Screen Actors Guild Awards na kojoj su se pojavili gotovo svi koji u Holivudu nešto znače.

Samo nekoliko nedelja nakon dodele Zlatnih globusa, plava boja haljine zavladao je crvenim tepihom, pa se talas plave širio se od tamno plavih do najsvjetlijih primeraka.

Nova holivudska i modna miljenica Bri Larson zaigrala  je na kartu seksepila odabravši kreaciju Ateliera Versace iz couture kolekcije prikazane pre nekoliko dana na pariškoj nedelji visoke mode u boji bebi plave. Zanimljive proreze na gornjem delu haljine spajali su srebrni čvorovi nalik broševima. Vrhunac zavodljivosti postigla je vrtoglavo visokim prorezom na nozi i štiklama.

Naomi Votson

Naomi Votson kojoj se retko dogodi modni gaf ovaj put se odlučila za dugu crnu haljinu brenda Burberry koju je ukrašavala raskošna cvetna čipka u tamnoplavoj boji. Za razliku od nje, glumica Kler Dejns odlučila je da igra na kartu minimalizma pojavivši se u zanimljivoj haljini V-izreza s potpisom Stelle McCartney. Haljine je upečatljiva po zanimljivom vizualnom triku, tzv. color blocking od tamne i svetloplave boje.

Kler Dejns

Ni mlađane TV zvezde nisu odolele glamuroznim haljinama u znaku plave. Zvezda serije "Igra prestola" Mejsi Vilijams odabrala je kratku haljinu srcolika dekoltea s potpisom Ermanna Scervina, a Sara Hajland iz "Moderne porodice" zasijala je u kraljevski plavoj haljini s potpisom J. Mendela.

Mejsi Vilijams
Sara Hajland
Gvendolin Kristi
Dajana Lejn

Uz plavu se ove godine isticala i ružičasta i varijacije.

Haljine boje fuksije teško je bilo ne primetiti na crvenom tepihu, u kojima su zasijale Sofia Vergara, Emilija Klark i Diana Gerero. Latino lepotice Vergara i Gerero zablistale su u pripijenim modelima haljina, a zvezda "Igre prestola" Emilija Klark  pojavila se u raskošnoj krinolina haljini s velikim V- izrezom modne kuće Dior.

Diana Gerero, Emilija Klark i Sofija Vergara

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash hellomagazin
Tagovi: moda trend