Trend ili treš: Izbeljene obrve

Trend ili treš: Izbeljene obrve

Autor: | 01/03/2016

0
Alexander Wang - Runway - Fall 2016

Deblje i popunjene tamne obrve već su neko vreme pravi hit, kako na modnim pistama tako i na društvenim mrežama, ali izgleda da ovaj trend polako bledi jer su se na nekoliko revija Njujorka i Milano nedelji mode pojavile izbeljene obrve.

Najupečatljivije izbeljenje obrve bile su na reviji Aleksandra Vanga i Marka Džejkobsa. Nekoliko ženskih modela imalo je izbeljene obrve kako bi make up na očima došao do izražaja. Nažalost, takve obrve ne mogu da nose svi jer najbolje stoje onima koji imaju jako izražene kosti na licu.

Obrve su zapravo kao okvir lica pa kad ih nema čelo može da izgleda neobično veliko, a lice jednodimenzionalno. Za pistu je look s izbeljenim obrvama zaista upečatljiv, ali na svakodnevnim devojkama mogao bi da izgleda pomalo neobično. Ako ipak želite da se priklonite trendu s pista i odbaciti tamno iscrtane obrve, olovkom za obrve u nijansama za plavuše možete lagano proći po obrvama i one će biti lagano svetlije.

Trendseterka i model Kendal Džener požalila se kako joj nakon svakog izbeljivanja obrva koje radi zbog revija, obrve u potpunosti ispadnu pa zbog toga mrzi taj postupak. Ako ste se ipak odlučili za potpuno izbeljivanje obrva, pripazite kako to radite kako ne bi u potpunosti ostali bez njih.

Marc Jacobs - Runway - Fall 2016

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/gettyimages hellomagazin
Tagovi: moda trend

Pročitajte još

Najnovije vesti