Pet haljina koje svaka žena treba da ima u ormanu ove sezone

Pet haljina koje svaka žena treba da ima u ormanu ove sezone

Autor: | 20/04/2016

0

Svaka žena, kakav god stil da preferira, povremeno voli da uskoči u svoju najdražu haljinu. Čak i ako niste tipična devojka ženstvenog, elegantnog stila, postoji nešto jako zadovoljavajuće u nošenju savršeno odgovarajuće haljine u kojoj se osećate kao milion dolara. Ali s toliko modela i stilova haljina koje nam modne kuće nude, može biti jako teško odlučiti gde početi graditi svoj stil.

Ovde uskačemo mi! Za vas smo odabrali pet osnovih modela haljina koje svaka "stajliš" žena treba da ima u svom garderoberu... Na kraju krajeva, nikad ne znate kada će doći prilika da izvadite svoju malu crnu ili onu seksi "slip" haljinu u kojoj vas prate pogledi gde god se okrenete.

1. Mala crna haljina

Kada govorimo o haljinama, mala crna haljina je vaša najbolja prijateljica - kada nađete onu pravu za vas, koja vam savršeno pristaje, stalno ćete joj se vraćati i pratiće vas gde god da krenete.

2. Maksi haljina

Problem s maxi haljinama je taj što često nisu napravljene od baš najboljih materijala - baš zbog viška materijala koji moraju da koriste, mnogi brendovi će pre uzeti jeftiniji materijala kako bi uštedeli. Ali investiranje u kvalitetnu maxi haljinu dobro će vam poslužiti; dugo će potrajati i uvek ćete posegnuti za njom kada se osećate kao da nemate ništa da obučete.

3. Seksi "slip" haljina

Postoji razlog zašto je takozvana "nevidljiva" haljina Keri Bredšo bila takav hit - seksi slip haljina je nezamenljiva!

4. Stejtment haljina

Svaka žena u svoju kolekciju treba da doda jednu statement haljinu u kojoj ostavlja poseban utisak. To može biti haljina zanimljivog dezena, kroja ili jednostavno neke jake boje - u svakom slučaju ona koja privlači poglede!

5. Svečana haljina

Iako većina nas ne ide često na svečane događaje, kada vam iznenadi poziv dođe bićete nam zahvalni što jednu ovakvu haljinu imate u svom ormaru! To može biti jednostavna koktel haljina luksuznog materijala ili prava toaleta, ali dobro je imati barem jednu ovakvu u svojoj kolekciji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash
Tagovi: moda

Najnovije vesti